Renovatie

Het renoveren van kitvoegen is het verwijderen en opnieuw aanbrengen van de afdichtingen. Het verwijderen van de oude voegen moet secuur worden gedaan om problemen bij het aanbrengen van nieuwe elastische voegen te voorkomen.

Wij geven een uitgebreid afdichtingsadvies en kostenoverzicht dat wordt afgestemd op uw persoonlijke wensen en eisen. Dit advies geeft u in één oogopslag duidelijkheid over de product- en applicatiekosten. Voor u betekent dit zekerheid van de projectvoortgang én transparantie over de totale projectkosten.


Een kit-afdichting heeft geen eeuwige levensduur en moet worden onderhouden. Na een periode van 5,10 en 20 jaar is de functie van de kit uitgewerkt. Hierdoor ontstaat onthechting met lekkage als gevolg. De leeftijd en de functie van de kit hangt af van het product, juiste toepassing en externe factoren zoals vochtige ruimtes, mechanische belasting, klimatologische aspecten, geografische ligging etc.


Wij voeren eerst een inspectie uit voordat wij advies uitbrengen. De huidige situatie van de afdichtingen wordt in kaart gebracht. Op basis hiervan wordt een afdichtingsplan opgesteld. Door onze jarenlange ervaring op dit gebied kunnen wij aangeven op welke wijze en met welke producten u het beste geholpen kunt worden. Wij willen onnodige ergernissen en kosten voor u voorkomen.

Het afdichtingsplan bestaat uit:

Inspectie van de voegconstructies, voegafdichtingen en afdichtingssystemen. Hierbij maken wij gebruik van een checklist. Wij kijken naar welke soort kit er is gebruikt en waardoor deze niet meer functioneert. Wij houden hierbij rekening met de bouwkundige situatie, chemische belasting, mechanische belasting en thermische belasting.

Productkeuze wordt bepaald a.d.h.v. onze inspectie, ervaring, kosten en duurzaamheid.

Werkplan wordt samen met de klant bepaald.

Rapportage over de situatie van het werk; herstel van de kitvoeg; de mogelijkheden en onmogelijkheden; informatie over noodzakelijke aanpassingen bouwconstructies etc.

Garantie

Het voordeel van werken met kitbedrijf W.A.T. is dat de kwaliteit van de afdichting in uw project is gewaarborgd. Dit wordt vastgelegd in een garantieverklaring. Daarom stellen wij ook hoge eisen aan de afdichtingsproducten en de applicatie daarvan. Doelstelling hierbij is om een duurzame afdichting voor de toekomst te garanderen en daarmee voor u de integrale kosten te verlagen.

 

https://www.afdichtingstechniek.eu/contact

Bedrijvengids Geplaatst door
Willemsen AfdichtingsTechniek

Willemsen AfdichtingsTechniek

Proostwetering 27e, 3543 AB  Utrecht

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.