En: wie betaalt wat bij noodzakelijke reparaties?
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
 
 

VvE-vraag

Noodzakelijke renovaties: wie betaalt wat?

 
 

Kascontrole in coronatijd

Voor kascommissies is controle op afstand van dit jaar nieuw. De meeste controles vorig jaar konden nog plaatsvinden vóórdat de coronamaatregelen fysieke controles aan de keukentafel bij de penningmeester verhinderden.

Dit kan kascommissies helpen
 
 

Geen kascommissie

U herkent dit vast, geen kascommissie in de VvE. Maar de controle is zo belangrijk. Het gaat om het geld van de eigenaar(s)! Het gespecialiseerde team van Kascontrole staat voor u klaar.

Lees meer
 
 

Ledverplichting na 2024

Wilt u ook na 2024 voldoen aan de regels? Dan is het slim nu al te kiezen voor ledverlichting. U voorkomt daarmee dat u over een paar jaar weer alles moet vervangen.

Dit gaat er gebeuren
 
 

LED portiek armatuur

Het nieuwe Trition LED portiek armatuur levert hoge efficiëntie gekoppeld met slimme opties zoals een bewegingssensor met instelbare dimniveau, tijdinstellingen, detectiebereik én noodverlichting met automatische zelftest voor een scherpe prijs!

Ontdek er meer over
 
 

Slim investeren in professionalisering

Behoefte aan meer efficiëntie en een effectiever VvE-beheer? Op zoek naar innovatieve oplossingen en de laatste trends op softwaregebied? Op 2 maart a.s. start de opleiding Professioneel VvE-Beheer van de Vastgoed Business School. Een investering in kennis en vernieuwing.

Ontdek er meer over
 
 

Hellingbaanverwarming

Veel VvE’s willen graag hellingbaanverwarming maar zien op tegen het proces. Heating Group maakt het je gemakkelijk en verzorgt de renovatie van ontwerp tot servicecontract in een kort tijdsbestek.

Ontdek er meer over
 
 
CONTACT l OVERZICHT