Word abonnee en profiteer van deze en meer voordelen
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
 
 
 
 

Appartement App

Kan uw VvE wel wat efficiënter? Leden en bestuurders die elkaar direct bereiken. Reparatieverzoeken die bij de juiste persoon komen. Belangrijke documenten binnen een paar tellen in te zien. Het kan met de Appartement App!

Nu zes maanden gratis uitproberen!
 
 

Draadloze video intercom

De video intercom van Openr is eenvoudig te bedienen waar je ook bent. Bezoekers zien en deuren openen doe je via een app op je telefoon of via een binnenpost in huis.

Vraag een gratis demo aan
 
 

Noodverlichting buiten verplicht?

Over de noodzakelijkheid van noodverlichting aan de buitenzijde van een gebouw verschillen de meningen. Toch is de wet er heel duidelijk over.

Lees hier meer
 
 

VvE-vraag

Kan VvE incassoprocedure starten tegen ex-bewoner?

 
 

Wijzigen splitsingsakte

Wanneer moet een splitsingsakte gewijzigd worden? U leest het in de blog van Marie-Christine Veltkamp - Van Paassen van GMW advocaten.

Lees hier verder
 
 

Wie staat er voor de deur?

Zit u net lekker op de bank, gaat de deurbel. Buiten is het donker en u verwacht geen bezoek. Open doen, of niet? Hoe heerlijk zou het zijn als u op uw smartphone kunt zien wie er voor de deur staat?

Het kan met de Skybell Video Deurbel
 
 

VvE bestuurder, vastgoedbeheerder- of eigenaar?

Het onderhoud van uw lift is bij Nivå Liften in goede handen. Kies voor excellente merkonafhankelijke service én de scherpste prijs.

Bereken meteen uw voordeel
 
 
CONTACT l OVERZICHT