Hét VvE-platform voor beheerders, bestuurders en bewoners
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
 
 

VvE-vraag

Woning wordt 'pension': dit kan een VvE doen

 
 

Faillissement installateur

Ben je goed bezig met ledverlichting, zijn die 200 lampen na een week stuk. En de installateur blijkt failliet. Wie betaalt de rekening? Lees hoe dit afliep.

En hoe je het voorkomt
 
 

Geldigheidsduur taxatierapport

Bij een taxatierapport waarvan de geldigheidstermijn is verlopen, loopt u het risico dat bij schade de dagwaarde (inventaris) of te laag bedrag voor herbouwwaarde (gebouw) wordt uitgekeerd.

Dit kunt u doen
 
 

Kunststof roosters

Vink – GVK levert al meer dan 20 jaar naar volle tevredenheid van haar klanten kunststof roosters t.b.v. steigers. Ook iets voor VVE-en met een eigen haven?

Lees verder
 
 

Kunststof trapleuningprofiel

Een nieuw kunststof trapleuningprofiel geeft een trappenhuis in een mum van tijd een moderne, eigentijdse uitstraling! Trapleuningprofielen worden geleverd in wel 20 moderne kleurstellingen.

Kleine ingreep: groot resultaat
 
 

Sleutel op de smartphone

Mechanische sleutels zorgen voor hoge kosten en mindere veiligheid. Vervang de sleutelschakelaar bij de voordeur voor een wandlezer en geef bewoners een digitale tag of sleutel op de smartphone.

Dit zijn de mogelijkheden
 
 

DIBA meerwaarde in VastGoed VloerRenovatie

Bewoonde renovatie en verduurzaming gaan niet altijd hand in hand. Wat kan leiden tot kostenverhogende loopvoorzieningen en irritatie van de eindgebruikers.

Ontdek de werkwijze van DIBA
 
 
CONTACT l OVERZICHT