led-licht stuk, installateur failliet?

Stel, u laat een nieuw pand bouwen. Het bouwbedrijf regelt ook keurig de verlichting. Uiteraard is dat led, want u heeft door hoeveel kosten dit bespaart. De installatie is uitbesteed bij een elektricien. Die plaatste 200 armaturen op één groep....
LEES VERDER

Nieuwe led-verlichting stuk, installateur failliet … En dan?

Stel, u laat een nieuw pand bouwen. Het bouwbedrijf regelt ook keurig de verlichting. Uiteraard is dat led, want u heeft door hoeveel kosten dit bespaart. De installatie is uitbesteed bij een elektricien. Die plaatste 200 armaturen op één groep. Gevolg: aramaturen die binnen de kortste keren stuk zijn. De installateur blijkt inmiddels failliet. Hoe zou u deze casus oplossen?

De geschetste situatie is echt gebeurd. Pre-Lite leverde de verlichting, maar het bouwbedrijf had een eigen elektricien voor installatie. Alle armaturen gingen stuk door een fout bij de installatie. De elektricien had geen rekening gehouden met de opstartpiekbelasting. Gelukkig zat er nog garantie op de armaturen.

Die garantie bleek helaas ook maar tot de voordeur te gaan. De installateur was immers failliet en het bouwbedrijf probeerde te rekken tot de garantietermijn was afgelopen. Uiteindelijk besloot de klant de installatie aan te passen met een betere verdeling over groepen. De verlichting? Die moest hij opnieuw plaatsen.

Deze casus hebben we meer dan eens aan de hand gehad. Uiteindelijk komt he goed, maar het kost veel geld. De oplossing is eenvoudig: betrek bij nieuwbouwplannen een partij die alles weet van slimme led-verlichting. Niet voor niets produceren, leveren, installeren en onderhouden wij onze led-verlichting het liefste zelf. Wij zien eventuele problemen als ons probleem. En lossen die ook op.

Wilt u alles onderbrengen bij één partij? Vraag naar uw mogelijkheden

Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

Bekijk ook

Reacties
Pre-Lite
Professional
Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.