En renoveert woonlastenneutraal
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
 
 

WNR garandeert laag energieverbruik

En renoveert woonlastenneutraal

 
 

Garantie laag energieverbruik

WNR (WoonlastenNeutraal Renoveren) zorgt met gecertificeerde bouwteams voor een duurzame renovatie zonder extra investering voor de appartementseigenaar.

Ontdek hun beproefde bouwmethodiek
 
 

Duurzaam en besparend

Met zijn collega’s probeert projectmanager Bart van Opstal van sociale-huisvestingsmaatschappij ABC sociale huurders een betaalbare en kwaliteitsvolle woning aan te bieden.

Qua intercom viel de keuze op Intratone
 
 

Draadloze video intercom

De video intercom van Openr is eenvoudig te bedienen waar je ook bent. Bezoekers zien en deuren openen doe je via een app op je telefoon of via een binnenpost in huis.

Vraag een gratis demo aan
 

Appartement verhuren

Moet de VvE dit weten?

Lees het hier

 

VvE Beheer goed geregeld

LOGIQ VvE Beheer kent de formele kant van het appartementsrecht, maar is ook het aanspreekpunt voor uw praktische vragen.

Ontdek de mogelijkheden
 
 

Quick-Scan van uw entree

Een expert van Entrance Dynamics bekijkt uw entree(s) en geeft u gratis en vrijblijvend advies over de veiligheid, toegankelijkheid en bereikbaarheid.

Zo werkt het
 
 

Nooit meer verdwalen in parkeergarages

Met de Wayfinding-strategie wordt het in parkeergarages gemakkelijk om op een veilige en prettige manier de weg te vinden.

Wat is Wayfinding?
 
 
CONTACT l OVERZICHT