Quick-Scan van uw entree

Een expert bekijkt uw entree(s) en geeft u gratis en vrijblijvend advies over de veiligheid, toegankelijkheid en bereikbaarheid van uw appartementengebouw.

Geplaatst door: Isidoor Service B.V.

Quick-Scan

  Ons aanbod:

Wij verzorgen geheel vrijblijvend een quick-scan van uw entree(s), de toegepaste oplossingen en van uw huidige onderhoudscontract(en). Wij adviseren u vervolgens over eventuele verbetering / veranderingen om de toegankelijkheid, bereikbaarheid en veiligheid van uw entree(s) te optimaliseren. Vanzelfsprekend gebruiken wij voor deze Quick-Scan uitsluitend ervaren specialisten, die beschikken over een rijke kennis op het gebied van normen en regelgeving, maar uiteraard ook over de toepasbaarheid hiervan in de praktijk.

Onze expertise:

  • Automatische deuren

  • Toegangscontrole

  • Intercom systemen

 

Norm- en regelgeving voor uw entree

Binnen de unieke alliantie van producent, groothandel en installateur, hebben we de kennis in huis van alle geldende wet- en regelgeving, op alle niveaus binnen de keten. Denk aan productcertificering, productnormen, maar ook veilig werken (VCA), etc.

Bel of email ons vandaag nog:

Entrance Alliance

Tel: 085-773 1405 email: info@entrancealliance.nl 

 

 

 

Entrance Alliance brochure

Bekijk hier de brochure van Entrance Alliance.

Bedrijvengids Geplaatst door
Isidoor Service B.V.

Isidoor Service B.V.

De Smalle Zijde 35 b, 3903 LM  Veenendaal

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.