Wat te doen bij niet goed uitgevoerde onderhoudswerkzaamheden?
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
 
 

ALV's kunnen doorgaan met Video Conference

Wat te doen bij niet goed uitgevoerde onderhoudswerkzaamheden?

 
 

Video Conference mogelijk

Gate Software zorgt ervoor dat ALV’s nu helemaal gewoon kunnen doorgaan met geïntegreerde Video Conference functionaliteit.

In lijn met de spoedwet
 
 

Adviesgesprek via videobellen

Wilt u een adviesgesprek over de mogelijkheden van kunststof kozijnen voor uw VvE? Dat kan bij Ploeg Kozijnen nu zonder de deur uit te gaan!

Via beeldbellen
 
 

Video intercom voor VvE

De video intercom van Openr is eenvoudig te bedienen waar je ook bent. Bezoekers zien en deuren openen doe je via een app op je telefoon of via een binnenpost in huis.

Vraag een gratis demo aan
 

Werkzaamheden niet goed uitgevoerd?

Hoe gaat de VvE hier mee om?

Lees het antwoord

 

Installatie zonder contact

Anderhalve meter afstand blijft voorlopig de norm in Nederland. Intratone heeft daarom de installatieprocedure van de slimme intercomsystemen hierop aangepast.

Ontdek hoe
 
 

Open de voordeur met jouw smartphone

Ontdek DOM Tapkey, een revolutionaire en veilige manier om de deuren van jouw woning te openen en sluiten. Houd je smartphone eenvoudigweg tegen de digitale cilinder en je bent binnen!

Ontdek hoe het werkt
 
 

Parkeergaragevloer schoon (laten) maken?

Rentclean Machines is landelijk specialist in reiniging van parkeergaragevloeren. Besteed de schoonmaak uit of huur een veeg/schrobmachine en maak zelf uw vloer schoon, u krijgt gratis advies en begeleiding.

Een schone vloer tegen ieder budget
 
 
CONTACT l OVERZICHT