Het "Mondkapje" voor de installateur

De installatiebranche wordt snoeihard geraakt door de coronacrisis. Veel opdrachten worden geannuleerd of uitgesteld. Installateurs komen bij hun werk dan ook vaak in contact met mensen.

Geplaatst door: INTRATONE

De installatiebranche wordt snoeihard geraakt door de coronacrisis. Veel opdrachten worden geannulee

Veel installatiebedrijven zijn door de corona-uitbraak acuut in de problemen gekomen. Volgens Techniek Nederland heeft een ruime meerderheid werktijdverkorting voor hun personeel aangevraagd. Vooral bij installateurs die technische systemen plaatsen en onderhouden bij bedrijven is de nood aan de man. Met de systemen van Intratone kan het werk ook in een 1,5 meter-economie gewoon doorgaan en worden klanten geholpen met een contactloos systeem.

Installatie zonder contact
1,5 meter afstand blijft voorlopig de norm in Nederland. Intratone heeft daarom de installatieprocedure van de slimme intercomsystemen zo aangepast dat de installatie altijd plaats kan vinden. Omdat er geen binnenpost wordt gebruikt, kan de installatie gewoon plaatsvinden als de klant niet aanwezig is. De systemen van Intratone zijn niet alleen makkelijker in gebruik, ze kunnen in principe ook op elk moment van de dag geïnstalleerd worden. Bovendien zijn ze ook een stuk goedkoper dan vergelijkbare systemen op de markt.

Alles op afstand
De installatie van een intercom voor wel 50 woningen kan binnen een dag gedaan zijn, zonder dat de installateur direct met de bewoner in contact komt. Het Intratone Intercomsysteem helpt ook bij het corona-proof maken van woningen, flats en kantoorgebouwen. Het installeren van de toegangs codes, de ‘druppels’ om contactloos binnen te komen en de App..... Alles op Afstand.
Intratone neemt afstand van de concurrentie met de introductie van een nieuw,
intelligent intercomsysteem met LCD-displays. Real-time updates eenvoudig op afstand te beheren en voor elke gebruiker een individuele display met belfunctie voor de smartphone. Gemak voor gebruiker én beheerder.

Intratone, “OP AFSTAND DE BESTE”!? Dat kan geen toeval zijn.

Bedrijvengids Geplaatst door
INTRATONE

INTRATONE

Kuiperbergweg 40, 1101 AG  Amsterdam

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.