Gate ALV 3.0 - Video Conference mogelijk

Gate Software zorgt ervoor dat ALV’s nu helemaal gewoon kunnen doorgaan met geïntegreerde Video Conference functionaliteit. Dit samen met de uitgebreide geautomatiseerde ALV functionaliteit maakt vergaderen in deze tijd eenvoudig mogelijk.
LEES VERDER

21 april is de Spoedwet Justitie enVeiligheid aangenomen in de eerste kamer

De wet van de ministers Dekker (voor Rechtsbescherming) en Grapperhaus (Justitie en Veiligheid) en van staatssecretaris Broekers-Knol (Justitie en Veiligheid) met nieuwe tijdelijke voorzieningen die nodig zijn vanwege de coronacrisis, is door de Eerste Kamer aanvaard. De wet treedt zo snel mogelijk in werking, waarschijnlijk al deze week. Het bestuur van rechtspersonen kan straks bepalen om een algemene vergadering te houden die uitsluitend via livestream (audio of video) te volgen is. Ook kan het bestuur de termijn voor het houden van een algemene vergadering en de termijn voor het opmaken van de jaarrekening uitstellen.

Gate is nu de allerbeste optie en direct beschikbaar

Gate, een volledig geautomatiseerde online ALV-vergadermogelijkheid met stemmen heeft ook gebruikersvriendelijke video conference call functionaliteitin haar cloud software geïntegreerd. Uw VvE beheerder kan in samenspraak met het VvE Bestuur kiezen voor een volledig digitale of hybride (klassiek + digitaal) vergadering. Voordelen: niemand hoeft fysiek aanwezig te zijn en vooraf stemmen is mogelijk en iedereen kan alles vooraf in eigen tempo voorbereiden en lezen. De nadruk komt te liggen op dingen die echt belangrijk zijn. 

Gestructureerdeonline ALV-vergadermogelijkheid in Gate: 3 hoofd - en meerdere deelprocessen

De voordelen van Gate voor VvE Bestuur, Commissies en leden, VvE Beheerder (met behulp van het MijnVvE Portaal) zijn groot:

A. Voorbereidingen (algemeen, ALV-agenda, documenten, aankondiging en uitnodigen):

1. Standaard agenda structuur waaraan per agendapunt acties toegevoegd kunnen worden.
2. ALV-agenda kan vooraf door het bestuur worden goedgekeurd.
3. Documenten kunnen per agenda punt bijgevoegd worden.
4. Aankondiging + uitnodiging per mail en/of post verzonden worden.
5. Online machtigen van personen is mogelijk.

B. Vergaderen (presentielijst, stemmen en actiepunten):

1. Deelnemers kunnen zich op verschillende manieren registeren. Via het MijnVvE Portaal, fysiek of combinatie.
2. De VvE Beheerder kan aangeven wie er fysiek aanwezig is/zijn. Als er ingelogd wordt dan wordt de presentielijst automatisch bijgewerkt. Stemmen kan online en deze worden automatisch geteld. Ook de beheerder kan dit uitvoeren online door dit in te geven.
De VvE beheerder heeft nog meer opties: hij kan 1. Stemmen per besluit > Stemmen tellen en registreren. 2. Unaniem/Meerderheid stemmen > Stemmen telen en meerderheid registreren.
3. Per genomen besluit kan een actiepunt aangemaakt worden en voor iedere actiepunt kan een taak voor iemand aangemaakt.

C. Rapporteren (notulen):

1. Tijdens de vergadering kunnen de notulen digitaal ingevoerd worden.
2. Na de vergadering worden de notulen, de besluiten, stemmen en actielijst aan het verslag toegevoegd.
3. Het verslag kan gepubliceerd worden en is vanaf dat moment voor alle leden via het MijnVvE Portaal beschikbaar. Uiteraard kan het verslag ook afgedrukt en verstuurd worden.

Meer weten? Voor een goede impressie van Gate software voor het VvE bestuur, commissies en leden kijk op: https://gatesoftware.nl/mijnVvE/demo.php.

Via gatesoftware.nl/demo.php kan zowel een online demo van de ALV met geïntegreerde Video Conference Call functionaliteit aangevraagd worden, deze duurt 1 uur.  

Of neem contact op via +31 (0)85 130 4882 of sales@gatesoftware.nl.

Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

Bekijk ook

Reacties
Gate Property Management Software
Professional
Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.