Hét VvE-platform voor beheerders, bestuurders en bewoners
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
 
 

Splitsingsakte wijzigen

Voorstel tot wijziging is aangenomen.

 
 

Advieswaarde voor geluid

GND heeft in samenwerking met bureau Peutz een geluidsadviestabel voor deursets opgesteld. Uit onderzoek blijkt namelijk dat meer dan 20% van de Nederlanders langdurig geluidhinder ervaart.

Ontdek er meer over
 
 

De veilige video intercom voor VvE’s

Met de video intercom kan je altijd & overal zien wie er voor je deur staat. Zie je bezoekers en geef veilig toegang via je telefoon of binnenpost in huis.

Vraag een gratis demo aan
 
 

Waterontharder voor uw VvE

Steeds vaker wordt er binnen een VvE gezamenlijk gezocht naar de mogelijkheden om een waterontharder aan te schaffen. Het aanschaffen van een waterontharder bij een VvE heeft een groot aantal voordelen maar er zijn ook zeker een aantal aandachtspunten en valkuilen.

Wat zijn de aandachtspunten en valkuilen?
 
 

Veiligheid van het pand en haar bewoners

Beveiliging en veiligheid van het pand is uiteraard erg belangrijk. Room Secure Beveiliging heeft uitgebreide ervaring met het beveiligen van VVE’s op het gebied van bouwkundige, elektronische en organisatorische maatregelen.

Wat kunnen zij voor uw VvE betekenen?
 
 

Specialist in onderhoudsarme balkonhekken

Montihek ontzorgt de VvE, rekening houdend met wensen en budget. Ook kunnen ze in samenwerking met gerenommeerde partners zorgen voor uw betononderhoud. Exclusief voor de VvE hebben wij het ‘Montihek VvE Stappenplan’ ontwikkeld waarbij wij kosteloos uw omgevingsvergunning aanvragen.

Meer weten?
 
 

Onderhoudsarme gevel

Met RIWOOD CP rijstvliescomposiet gevelprofielen kunt u redelijk eenvoudig een robuuste, onderhoudsarme en natuurlijk ogende gevel realiseren die bijzonder lang mee gaat.

Hoe werkt het?
 
 
CONTACT l OVERZICHT