RIWOOD RIJSTVLIES CP GEVELPROFIELEN

Met RIWOOD CP rijstvliescomposiet gevelprofielen kunt u redelijk eenvoudig een robuuste, onderhoudsarme en natuurlijk ogende gevel realiseren die bijzonder lang mee gaat.

Geplaatst door: Fiberplast Group

Nieuw! Gevelprofielen gemaakt van polymeer gebonden rijstvlies. Oog en voelt als hardhout maar biedt de duurzame voordelen van kunststof. Door en door gekleurd materiaal dat weinig onderhoud behoeft en niet zal splinteren.

RIWOOD rijstvliescomposiet CP gevelprofielen bieden ontwerpers en verwerkers de mogelijkheid vrij eenvoudig en snel een robuuste en goed geventileerde gevel te realiseren die lang meegaat. De profielen zijn net als hout te be- en verwerken, er is geen speciaal gereedschap benodigd. Standaard leverbaar in 4 prachtige kleuren, in lengtes van 3 meter. Wij hebben momenteel de volgende 3 profielen in het assortiment:

  • CP 95S
  • CP 140S/SZ
  • CP 280S

Rijstvlies het bouwmateriaal van de toekomst!

RIWOOD Rijstvliescomposiet heeft diverse eigenschappen die het een uitstekende vervanger maken voor hout, volkunststof of metaal. Rijstvlies is van nature zeer bestendig tegen vocht, schimmels of ongedierte. Een bijkomend voordeel is dat er voor de productie geen bomen zijn gekapt of gewassen zijn verbouwt. Rijstvlies is namelijk een secundaire grondstof die overblijft uit de voedselproductie. Materiaal dat anders zou worden verbrand of op de stort terecht zou komen. Een ander voordeel is dat het volledig circulair te noemen is. Wij bieden namelijk de mogelijkheid het materiaal (restafval etc.) weer bij ons in te leveren, wij zorgen er dan voor dat het materiaal weer terug in het productieproces komt.

Voordelen RIWOOD

  • Onderhoudsarm
  • Houtvrij
  • 100% circulair
  • Zeer vochtbestendig
  • Eenvoudige montage

Over Fiberplast biobased BV

Wij ontwikkelen, produceren en leveren reeds al bijna 15 jaar hoogwaardige composiet oplossingen aan de zakelijke markt. Onze producten onderscheiden zich met name als het aankomt tot slijtvastheid, kleurvastheid en brandklasse. Het is onze missie duurzame producten te ontwikkelen die kwalitatief veel beter zijn dan de standaard maar prijswaardig niet veel verschillen. Fiberplast biobased BV heeft diverse specialistische oplossingen in het assortiment als het aankomt tot vluchtwegen, vrijdragende balkons tot aan geluidschermen. Vraag ons gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden! Wij hebben veel ervaring en kennis in huis en helpen u graag op weg.

Bedrijvengids Geplaatst door
Fiberplast Group

Fiberplast Group

De Kletten 10, 9206 BA  DRACHTEN

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Kennisbank Meer van Fiberplast Group
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.