Is de VvE verantwoordelijk?
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
 
 

Vraag van de VvE

Schade aan privé aangebrachte wind- of zonnescherm

 
 

Enorme stijging energiebelasting

Hilde Vink, VvECollectieven: 'We horen vaak: we hebben veel besparingen doorgevoerd, maar op het einde van de rit het scheelt uiteindelijk niet eens zoveel.'

Hoe kan dat?
 
 

De veilige video intercom voor VvE’s

Met de video intercom kan je altijd & overal zien wie er voor je deur staat. Zie je bezoekers en geef veilig toegang via je telefoon of binnenpost in huis.

Vraag een gratis demo aan
 
 

Veilig drinkwater voor VvE's

De beste preventie tegen legionella is het monitoren van de temperatuur en de doorstroming van het drinkwater. Continu de doorstroming en temperatuur van de drukverhogingsinstallatie meten.

Zo doet u dat
 
 

Geen zorgen over dakonderhoud

Het vervangen van dakbedekking, na-isoleren en onderhoud aan platte daken. Dakinnovator geeft u inzicht in de staat van het dak en ontzorgt.

Dakinnovator is graag uw partner
 
 

Is uw beton beschadigd of verouderd?

Ardon is specialist in het handmatig herstellen van schade aan het beton. Zij werken met zowel PCC reparatiemortels (cementgebonden) als epoxy reparatiemortels.

Dit kunnen ze doen
 
 

Straatmeubilair van gerecycled kunststof

Meubilair van Nedaplast is onderhoudsvriendelijk, het is niet nodig om ze met milieubelastende beschermingsproducten te behandelen.

Stevig, duurzaam en praktisch onverwoestbaar
 
 
CONTACT l OVERZICHT