Is uw beton beschadigd of verouderd?

Ardon herstelt het weer in originele staat. Zowel constructief als cosmetisch, bij nieuwbouw- en renovatieprojecten.-Handmatige reparaties-Opleggingen / aangieten-Betonafwerking-Natte betonspuitmethode

Geplaatst door: ARDON B.V.

Handmatige reparaties

Ardon is specialist in het handmatig herstellen van schade aan het beton. Wij werken met zowel PCC reparatiemortels (cementgebonden) als epoxy reparatiemortels. PCC benadrukt de beste eigenschappen van beton, zoals de uitzettingscoëfficiënt. Epoxy gebruiken we voor kleine reparaties waar de wapening een dekkingstekort heeft. Een waar ambacht!

Opleggingen/aangieten

Nieuwbouw kent voor Ardon geen geheimen. Onze handmatige hersteltechnieken in de renovatie- en betonreparatiesector voeren wij uit tot in de puntjes. Bijvoorbeeld in de utiliteits-, beton- en waterbouw. Het ondersabelen en aangieten van betonelementen doen wij hier regelmatig. Ook de afwerking nemen we voor onze rekening. Hijsogen, conusgaten, gaines en schades aan prefab betonelementen werken wij keurig en in kleur af.

"Bij prefab betonbouw gebruiken wij oplegblokken voor prefab betonliggers."

Betonafwerking

Tunnels, parkeergarages, bruggen en viaducten pakken wij zo grondig aan. We werken beton af met “cosmetische” reparatiemortels en coatings, zowel op minerale- als kunststofbasis. Wat de vraag ook is, wij hebben de oplossing voor beton-, water- en utiliteitsbouw.

Natte betonspuitmethode

Wanneer er bij grote betonvlakken dekkingsvermeerdering nodig is, is onze natte betonspuitmethode zeer geschikt. Bijvoorbeeld bij grote reparaties aan verticale en hangende vlakken.

Contact

 

Bedrijvengids Geplaatst door
ARDON B.V.

ARDON B.V.

Tasveld 15, 3417 XS  MONTFOORT

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.