Geen zorgen meer over uw dakonderhoud

Dakinnovator voor zorgeloos dak onderhoudVakmanschap bij dak werkzaamheden. Het vervangen van dakbedekking, na-isoleren en onderhoud aan platte daken: Dakinnovator is graag uw partner. Dakinnovator geeft u inzicht in de staat van het dak en ontzorgt.

Geplaatst door: De Dakinnovator

Dakinnovator voor zorgeloos dak onderhoud

Voor het vakmanschap van het vervangen van dakbedekking, na-isoleren en onderhoud aan platte daken is Dakinnovator uw betrouwbare partner. Dakinnovator neemt uw zorgen over het dak weg. Dakdekkersbedrijf Dakinnovator BV uit Berkel en Rodenrijs heeft meer dan vijftwintig jaar ervaring in het maken, onderhouden en renoveren van platte daken.

CEO John van Putten kent de zorgen van VvE's. “De onverwacht hoge kosten waarmee u geconfronteerd wordt bij jarenlang achterstallig onderhoud, de vragen over het isoleren van het dak en advies over mogelijkheden op het platte dak om het wooncomfort te verhogen. Het is voor bestuurders van VvE’s lastig genoeg. Ze moeten op tal van vlakken informatie inwinnen en beslissingen nemen die grote gevolgen hebben voor het wooncomfort van de bewoners.”

John: ”Graag zijn wij uw partner om u alle zorgen over het dak uit handen te nemen. Bijvoorbeeld met een jaarlijkse inspectie en rapportage waarmee u inzicht krijgt in de staat van het dak en een prognose van het te verwachten onderhoud in de komende jaren.” Daarvoor ontwikkelde Dakinnovator de Roofcheck. Voor een klein bedrag per jaar krijgt uw VvE bestuur inzicht in de kwaliteit en onderhoudsvooruitzichten van het dak.
“Maar ook zonder de verplichting tot een abonnement helpen we u graag. Stormschade, verhelpen van lekkages. Neem gerust contact op met Dakinnovator om u snel en vakkundig van uw meest acute problemen af te helpen.”

“Dakinnovator is lid van branchevereniging Vebidak. Kijk gerust op onze website, bezoek ons op facebook of linkedin en,” voegt John toe: “Vraag ons gerust om goede raad. Beter goed geïnformeerd dan aan de slag met beunhazen. Dakinnovator neemt u graag uw dak zorgen uit handen.”

Bedrijvengids Geplaatst door
De Dakinnovator

De Dakinnovator

Huygensstraat 11, 2652 XK  Berkel en Rodenrijs

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.