Word abonnee en profiteer van onze VvE Helpdesk en Kennisbank
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
 
 

VvE vraag

Kan een VvE-lid het gebruik van privé-gedeelten worden ontzegd?

 
 

Inventum GreenComfort

Inventum heeft met de GreenComfort module met Modul-AIR warmtepomp een duurzame oplossing voor alle woningen. Deze warmtepomp ventileert, verwarmt én zorgt voor warm water.

Ook in uw project?
 
 

Flatrenovatie in Breda

De betonnen balkons en galerijvloeren van 10 flats in Boeimeer leken niet meer aan de hoge eisen van de corporatie te voldoen, ondanks een eerdere renovatie. Nu krijgen ze weer waterdichte balkons en galerijvloeren.

Meer over dit project
 
 

Advies over uw gevel

Goed kijken naar een bouwwerk en de gevel is een eerste vereiste om problemen en oorzaken te herkennen. Een probleem is namelijk geen probleem meer, als je de oorzaak herkent.

Zo pakt Geveladvies Gras dat aan
 
 

De 4 voordelen van Intratone

Bent u op zoek naar een nieuw intercomsysteem? Een groot voordeel van de Intratone draadloze intercom is dat de installatie voor u nauwelijks hinder zal geven en dat de intercom makkelijk in gebruik is.

Benieuwd naar de andere 2 voordelen?
 
 

Dakonderhoud

Heeft u er wel eens aan gedacht om uw daken te laten onderhouden? Het regelmatig reinigen en inspecteren van uw daken zorgt ervoor dat de waterhuishouding het gehele jaar gewaarborgd is en de levensduur van de daken aanzienlijk verlengd wordt.

Ontdek de mogelijkheden
 
 

Galerij antislip maken

Wordt het gevaarlijk glad bij u voor de deur? Mapro levert en installeert antislip oplossingen, zo maken wij samen de openbare ruimte veilig en beloopbaar.

Bekijk voorbeelden
 
 
CONTACT l OVERZICHT