Tot 1 december 2020
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
 
 
 
 

Noodwet verlengd

VvE's mogen voorlopig nog digitaal vergaderen

 
 

Kascommissiegids

Speciaal voor VvE's heeft drs. Maarten den Ouden 'De Kascommissiegids voor VvE’s' geschreven. Stap voor stap wordt hierin elke post van een VvE-jaarrekening uitgelicht.

Vraag hem nu aan
 
 

Is dakveiligheid verplicht?

Hoe zit het precies met de dakveiligheid? Is het gebruik van valbeveiliging op en rond daken wettelijk verplicht? En zo ja, wat zijn dan de minimale eisen en maatregelen die je moet nemen?

Zo zit het
 
 

Draadloze video intercom

De video intercom van Openr is eenvoudig te bedienen waar je ook bent. Bezoekers zien en deuren openen doe je via een app op je telefoon of via een binnenpost in huis.

Vraag een gratis demo aan
 
 

Liftveiligheid in de tijd van Covid-19

CARe is een professioneel systeem met twee technologieën (lucht en licht) en gecertificeerde producten. Voor het reinigen van liftcabines binnen enkele minuten.

Ontdek hoe het werkt
 
 

Nooit meer uitglijden!

Stroev Antislip is de eenvoudige, betaalbare en flexibele oplossing om ‘slipgevaar’ te voorkomen. Het product is op vrijwel elke ondergrond van tegels en beton toepasbaar, zowel binnen als buiten.

Meer over Stroev Antislip
 
 

Toegangscontrole

Bij VvE’s wordt toegangscontrole met pasjes vaak gecombineerd met kentekenherkenning. Omdat het beheer van dergelijke systemen een grote belasting kan zijn op vrijwilligers heeft HS-PAS in samenwerking met Meshlink een VvE platform ontwikkeld.

Lees verder
 
 
CONTACT l OVERZICHT