Nooit meer uitglijden! Stroev Antislip

Mensen onderschatten hoe belangrijk een goede antislip is. Er zijn veel plekken welke glad zijn en u makkelijk kunt uitglijden.

Gepubliceerd: 14 oktober 2020

Nog dagelijks gebeuren er veel ongevallen door het uitglijden op gladde vloeren. Vooral in badkamers, keukens, zwembaden en op terrassen; plaatsen waar makkelijk vocht ontstaat.

Stroev Antislip is de eenvoudige, betaalbare en flexibele oplossing om ‘slipgevaar’ te voorkomen. Het product is op vrijwel elke ondergrond van tegels en beton toepasbaar, zowel binnen als buiten.

Daarmee is Stroev niet alleen ideaal voor bedrijven en (zorg)instellingen, maar ook gewoon bij u thuis. Razendsnel aangebracht, zonder hakken of breken. Stroev Antislip wordt binnen enkele uren aangebracht en het behandelde oppervlak is daarna klaar voor gebruik.

Voor een gedegen advies over specifieke toepassingen kunt u ook contact opnemen met één van onze medewerkers. Neemt u hiervoor contact op via 06-37143239 of mail ons via info@stroev.nl.

Of kijk voor meer informatie op www.stroev.nl

Antislip advies Antislipadvies aanvragen

Vragen over de prijs en het aanleggen van Antislip?

1
Introductie
2
Vragen
3
Gegevens

Waarom antislip?

Antislip is fantastisch omdat het uitglijden voorkomt, vertrouwen opwekt, toegankelijkheid verbetert en vaak aan wettelijke normen voldoet. Dit is uiteraard voor Vve's erg Voordelig.

Waar bestaat de liftscan uit?

Analyse van de huidige situatie
Analyse van de wensen (en haalbaarheid hiervan) van de VvE
Prijsvergelijking onderhoudscontracten Optioneel
Prijsvergelijking voor het groot onderhoud Optioneel
Wilt u een prijsvergelijking van uw huidige onderhoudscontract met andere aanbieders?

Gegevens

Antislip advies
Bedankt, wij hebben uw aanvraag succesvol ontvangen en nemen contact met u op.
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.