Nooit meer uitglijden! Stroev Antislip

Mensen onderschatten hoe belangrijk een goede antislip is. Er zijn veel plekken welke glad zijn en u makkelijk kunt uitglijden.

Gepubliceerd: 14 oktober 2020

Nog dagelijks gebeuren er veel ongevallen door het uitglijden op gladde vloeren. Vooral in badkamers, keukens, zwembaden en op terrassen; plaatsen waar makkelijk vocht ontstaat.

Stroev Antislip is de eenvoudige, betaalbare en flexibele oplossing om ‘slipgevaar’ te voorkomen. Het product is op vrijwel elke ondergrond van tegels en beton toepasbaar, zowel binnen als buiten.

Daarmee is Stroev niet alleen ideaal voor bedrijven en (zorg)instellingen, maar ook gewoon bij u thuis. Razendsnel aangebracht, zonder hakken of breken. Stroev Antislip wordt binnen enkele uren aangebracht en het behandelde oppervlak is daarna klaar voor gebruik.

Voor een gedegen advies over specifieke toepassingen kunt u ook contact opnemen met één van onze medewerkers. Neemt u hiervoor contact op via 06-37143239 of mail ons via info@stroev.nl.

Of kijk voor meer informatie op www.stroev.nl

VvE Helpdesk Advies nodig voor uw VvE?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.