En: veilig drinkwater voor VvE's
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
 
 
 
 

Vraag van de VvE

Geluidsoverlast: hoe kan een VvE-bestuur ingrijpen?

 
 

Veilig drinkwater voor VvE's

De beste preventie tegen legionella is het continue monitoren van de temperatuur en de doorstroming van het drinkwater. DAB meet continu de doorstroming en temperatuur van de drukverhogingsinstallatie.

Ontdek meer hierover
 
 

Beheer goed geregeld

Binnen VvE beheer is de financiële administratie waarschijnlijk het meest belangrijke element. Zij verschaffen inzicht in de financiële situatie van de VvE.

Dit doet Logiq VvE Beheer voor u
 
 

Vastgoed beheer en het ‘nieuwe normaal’!

Tijdens de lockdown moesten gebouwbeheerders vaak gebouwen bezoeken om de veiligheid en het comfort van de bewoners te waarborgen. Noodreparaties moesten nog worden uitgevoerd, evenals essentiële gezondheids- en veiligheidscontroles.

Lees verder
 
 

Goed ventileren tegen vochtproblemen en schimmel

Slechte ventilatie leidt vaak tot vochtproblemen en schimmel in uw appartement. Polygon kan schimmel en vochtproblemen oplossen, maar voorkomen is beter dan genezen. Ook goede ventilatie?

Tips van Polygon
 
 

Slagbomen

Ten behoeve van de veiligheid en functionaliteit kunnen slagboominstallaties worden voorzien van detectielussen, die onder of in het wegdek worden aangebracht.

Meer weten?
 
 

Kunststof parkbanken

Kunststof parkbanken die volledig recyclebaar zijn maar toch betaalbaar? Het duurzame parkmeubilair van Envirostreet voldoet aan deze eigenschappen.

Bekijk ze hier
 
 
CONTACT l OVERZICHT