En: unieke all-in service ledverlichting
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
 
 
 
 

Vluchtroute

Waar moet deze aan voldoen?

 
 

LED armaturen as a service

Bent u op zoek naar goede verlichting voor uw pand, maar hebt u geen zin om u er al te veel in te verdiepen? Dat snappen ze bij Prelite! Daarom bieden ze een unieke all-in-service.

Ontdek wat het inhoudt
 
 

Screens

Dit systeem van Sunreflex is ontwikkeld voor screendoeken met een hoge zonweringsfactor en is voorzien van geleiders en cassettes met minimale afmetingen. Tevens kunnen de screens besparend zijn voor uw stookkosten!

Meer weten?
 
 

Antislipvloer zonder onderhoud

Met deze vloer heeft u geen last meer van gladheid en onderhoud doordat vuil en aangroei niet aan de tegels hecht. Eenvoudig zelf te leggen.

UV-bestendig en 15 jaar garantie
 
 

Draadloze video intercom

Geen gedoe met kapotte bekabeling en binnenposten met de draadloze intercom van Openr. Bezoekers zien en deuren openen doe je via een app op je telefoon of tablet.

Vraag een gratis demo aan
 
 

Lekkages opgespoord zonder onnodig hak- en breekwerk

Middels diverse non-destructieve opsporingstechnieken wordt een lekkage door Polygon nauwkeurig gelokaliseerd en is er geen onnodig hak- en breekwerk. Reparatie van het lek en reconstructie van een wand of vloer kunnen daardoor zeer makkelijk en snel opgelost.

Meer informatie over een lekdetectie
 
 

Gespecialiseerd in beton

BALM bv is gespecialiseerd versterken, herstellen en beschermen van beton. U bent bij Balm aan het juiste adres voor het versterken van alle betonconstructies, zoals balkons, galerijen, bruggen, tunnels en viaducten.

Lees meer
 
 
CONTACT l OVERZICHT