Gerelateerde suggesties:

Screens

De screen is een vlak hangend zonwerend systeem in verschillende kastmaten.
LEES VERDER

Zip Screen en Screen

Het systeem is ontwikkeld voor screendoeken met een hoge zonweringsfactor en is voorzien van geleiders en cassettes met minimale afmetingen. Tevens kunnen de screens besparend zijn voor uw stookkosten! Gebruik uw screens in de winter !

Deze systemen zijn daardoor zeer geschikt voor zowel nieuwbouw als montage achteraf. Door de kleine geleiders en de verschillende kastmaten past het screensysteem bij iedere gevel. De fraaie cassettes beschermen het doek optimaal tegen de weersinvloeden. Het screensysteem wordt standaard voorzien van een elektromotor, maar kan ook door middel van een windwerk buiten of binnen bediend worden.

Met RITS/ZIP:

Bij deze variant is het doek aan de zijkanten van een rits voorzien die door een vernuftig geleidingssysteem in de zijgeleider loopt. Door het ritssysteem is deze screen in iedere positie windvast wat het hinderlijke klapperen van doek en onderlat voorkomt. Ook is er door het ritssysteem geen lichtspleet tussen het doek en de geleider. De zonwerende eigenschappen van het doek worden hiermee volledig benut.

Sluit uw veranda/terras af met een prachtige venster screen. Zo kunt u nog genieten van uw tuin, zonder dat u last van wind of kou heeft.

Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

Bekijk ook

Reacties

Sunreflex
Professional
Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen