Appartement & Eigenaar wordt Stichting
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
 
 
 
 

Appartement & Eigenaar wordt Stichting

Wat zijn de voordelen voor uw VvE?

 
 

Hét VvE-platform

Voor beheerders, bestuurders en bewoners. Maak als abonnee gebruik van onze VvE Helpdesk en Kennisbank voor professionele ondersteuning, advies en de laatste ontwikkelingen.

Bekijk de opties
 
 

Water opvangen op het dak

Na onze droge warme zomer is de roep om waterbeheer in de stad groter dan ooit. Er valt nog genoeg regen om aan de vraag te voldoen, maar er is nog geen infrastructuur.

Dit doet Dakinnovator
 
 

Draadloze video intercom

De video intercom van Openr is eenvoudig te bedienen waar je ook bent. Bezoekers zien en deuren openen doe je via een app op je telefoon of via een binnenpost in huis.

Vraag een gratis demo aan
 
 

Renovatie galerijen en trappen

Aan de Beethovenlaan in Waalwijk moesten de galerijen en trappen van een viertal portiekwoningen gerenoveerd worden. Er was dus behoefte aan een coatingproduct dat snel weer beloopbaar is.

Bekijk het project
 
 

Hoe kiest u een nieuwe beheerder?

Zit u al jaren bij een VvE beheerder en u bent niet tevreden of u denkt dat u teveel betaald, maar u ziet op tegen het overstappen? Maak dan gebruik van de exclusieve VvE overstapservice.

Hoe werkt het?
 
 

Jarenlange lekkage opgelost

Door Multi Protect Nederland is niet alleen een jarenlange lekkage opgelost, maar ook een luxe uitstraling van dit pand in Hoogvliet gerealiseerd door het aanbrengen van een Triflex vloersysteem ter plaatse van de entree.

Lees meer
 
 
CONTACT l OVERZICHT