24/7 Service op Locatie

FSP-Service is een betrouwbare dienstverlener die onder certificatie van KIWA het onderhoud, testen, inspecties, modificaties uitvoert. Hiervoor geld dat klanten met een contract verzekerd zijn van snelle reactie en opvolgingstijd

Ondanks het integer en duurzame karakter van een sprinklerinstallatie, kan zich op iedere moment een ongewenste situatie voordoen waarop aanvullend onderhoud nodig zal zijn. Of het nu gaat om storingen, calamiteiten of in het ergste geval na brand, wij staan voor u klaar.

Ook kan het gebeuren dat een besturingssysteem van een sprinkler- brandmeldinstallatie ontregeld raken door natuurverschijnselen, denk hierbij aan blikseminslag, waterschade of vervuiling door stof. Ook een menselijke fout is niet uitgesloten. Directe acties hierop zijn dan ook noodzakelijk.

FSP-Service streeft ernaar om binnen 4 uur bij u op locatie te zijn met een passende oplossing.

Bedrijvengids Geplaatst door
Fire Sprinkler Protection Service B.V.

Fire Sprinkler Protection Service B.V.

Jan van Kuikweg 121, 1962WB  Heemskerk

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.