Magazine

U leest hierin het laatste nieuws over onder meer (energie)besparing, onderhoud, VvE-beheer en appartementsrecht.

Laatste editie magazine nr. 3 2022

In deze editie leggen we twee aandachtsputen uit vanuit juridisch en verzekeringstechnisch punt. Mag een VvE beheerder bemiddelen in verzekeringen? De wet financiële toezicht wordt uitgelegd door Rob van den Heuvel. En Bvd Advocaten legt uit waarom het lastig is om een bankrekening te openen.
Is de jaarrekening van uw vve nog niet klaar? De auteur van de kascommisiegids voor vve’s legt uit wat je kan doen om voortaan op tijd klaar te zijn
Natuurlijk zijn er ook weer kleine VvE nieuwtjes Al met al ligt er dus weer een informatieve editie van Appartement en Eigenaar voor u . Wij wensen u veel leesplezier toe.

Word abonnee

Elk kwartaal krijgt u als abonnee ons Appartement & Eigenaar magazine thuisgestuurd, maakt u onbeperkt gebruik van onze VvE Helpdesk en leest u zonder limiet uit de Kennisbank. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Archief

Als u ingelogd bent met uw profiel kunt u eerdere edities van ons magazine uit het archief online lezen.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.