Magazine

U leest hierin het laatste nieuws over onder meer (energie)besparing, onderhoud, VvE-beheer en appartementsrecht.

Laatste editie magazine nr. 2 2022

Steeds meer VvE’s krijgen te maken met leden die een elektrische auto hebben of van plan zijn deze binnen afzienbare tijd aan te schaffen. Dit betekent tegelijkertijd dat ook de roep om laadpunten op parkeerplaatsen of in parkeergarages stijgt.

Dit gegeven roept voor VvE's veel vragen op. Er is veel discussie over laadpalen en de risico’s ervan.

Heeft uw VvE een modelreglement (splitsingsakte) van 2017 of is die van uw VvE ouder? Hoe gaat het met de besluitvorming nu? En in de toekomst?

Wij kunnen VvE’s op dit gebied volledig ontzorgen. Hoe we VvE's precies kunnen helpen, leest u in dit magazine.

Ook lichten we een interessant project van Amsterdamse VvE’s en woningcorporatie Eigen Haard uit waarbij maar liefst 935 woningen aardgasvrij-ready gemaakt worden. Verder bespreekt mr. C.T. Klepper van BVD Advocaten de beperkingen aan de verhuur van een appartement.

Word abonnee

Elk kwartaal krijgt u als abonnee ons Appartement & Eigenaar magazine thuisgestuurd, maakt u onbeperkt gebruik van onze VvE Helpdesk en leest u zonder limiet uit de Kennisbank. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Archief

Als u ingelogd bent met uw profiel kunt u eerdere edities van ons magazine uit het archief online lezen.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.