EasyClean®

Een ventilatierooster met EasyClean® verlaagt de exploiatiekosten en verlengt de levensduur en is evenvoudig te reinigen.

Aralco NVS heeft de EasyClean® constructie in meerdere ventilatieroosters geïntegreerd. In vergelijking met traditionele ventilatieroosters resulteert deze constructie in een aanzienlijke verlaging van de exploitatiekosten en een langere levensduur. De EasyClean® techniek is geïntegreerd in de thermisch geïsoleerde draaiventilatieroosters Junior 150 EPC, Junior 150, MultiAir EPC en MultiAir. Beide series zijn leverbaar in een design- en classic-uitvoering (Junior 150 EPC alleen in design).

Voor een gezond binnenklimaat is de toevoer van verse buitenlucht een voorwaarde. Dit geschiedt meestal via ventilatieroosters. Het is dus van groot belang dat deze roosters altijd goed functioneren. Door intreding van stof en zand uit de buitenlucht kan het rooster in de loop der tijd steeds stroever gaan werken, waardoor op een gegeven moment onderdelen kunnen afbreken. Vervanging van het rooster is vaak onvermijdelijk, met hoge kosten tot gevolg. Het unieke EasyClean® principe voorkomt deze hoge kosten.

Het unieke van de EasyClean® constructie is het mechanisme. De cilinder is uitneembaar, waardoor het gehele rooster intensief is te reinigen. Dit heeft een positief effect op de levensduur van het rooster. Wanneer er onderdelen van het bedieningsmechanisme defect of versleten zijn, moet bij een traditioneel rooster het gehele ventilatierooster worden vervangen. Bij een Aralco rooster met EasyClean® hoeft het rooster zelf niet vervangen te worden. De defecte onderdelen kan een vakman eenvoudig en snel vervangen. 

Bedrijvengids Geplaatst door
Aralco Natural Ventilation Systems

Aralco Natural Ventilation Systems

Textilestraat 18 a, B-8790  WAREGEM

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.