..........
shadow_fix

Gebouwbeheer

Sinds begin 2011 zijn wij gestart met een uniek onderhoudssysteem, waardoor het voor iedereen toegankelijk wordt om zijn huis te laten schilderen door een p

Gebouwbeheer

Sinds begin 2011 zijn wij gestart met een uniek onderhoudssysteem, waardoor het voor iedereen toegankelijk wordt om zijn huis te laten schilderen door een professioneel bedrijf.


Het concept is eenvoudig. Door dit onderhoudssysteem heeft u zelf geen omkijk naar uw schilderonderhoud. Ieder voorjaar komen wij op afspraak langs om uw huis en of object te inspecteren en kunnen wij in kaart brengen welke werkzaamheden verricht moeten worden. Uw gemak van dit onderhoudssysteem is:


-Kostenspreidend
-Gebouw up to date
-Geen omkijk naar uw schilderwerkzaamheden
-Vrijblijvend en geen vaste dure contracten
-Uitermate geschikt voor VVE´s


Om u aan te melden of vrijblijvend meer informatie te ontvangen, over dit unieke onderhoudssysteem. Vragen wij u contact op te nemen aan de hand van de getoonde gegevens.

Meer weten?

Vraag hier vrijblijvend informatie aan.

Verstuurd!
 • Warm en veilig stoken

  verwarming

  Het stookseizoen is begonnen, de cv-ketels draaien volop. Om het binnenshuis warm én gezond te houden is periodiek onderhoud van de cv-installatie en rookgasafvoer noodzakelijk.

 • VBR: alles van waarde moet onderhouden worden

  balkon

  De VBR (Vereniging van Gecertificeerde BetonReparatiebedrijven) staat voor brancheontwikkeling met de thema's: meerwaarde, duurzaamheid, kennis en kwaliteit. Het zijn begrippen van deze tijd waaraan de VBR daadwerkelijk inhoud geeft!

 • Preventief onderhoud

  bouwtechniek

  Waarom nu investeren later loont.

 • Kiezen voor totaal onderhoud

  mjop

  Regelmatig komt in Appartement & Eigenaar het onderhoud van het complex aan bod. Er zijn diverse manieren en partijen die het onderhoud kunnen regelen. In deze editie nemen we het totaalonderhoud onderhoud onder de loep.

 • Investeren als VvE: waarom? En vooral hoe?

  lenen

  Waarom is blijven investeren in zowel het onderhoud als vernieuwing nou zo belangrijk? En wat zijn de mogelijkheden? Zijn er slimme manieren om met minder, meer resultaat te behalen? Appartement & Eigenaar zocht het uit.

0 reacties

Laat hier uw reactie of review achter:


 

Vraag informatie aan

Vul hier uw gegevens in of laat u terugbellen:

Verstuurd!
top
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam