SchilderwerkOnderhoud

Zwerink schilders is vooral actief in het midden van het land, zowel in het Gooi als in de regio Utrecht en de regio Amsterdam.

Schilderwerken

Of het nu gaat om een eengezinswoning in Hilversum, een landgoed in 's-Graveland, een villa in de hoofdstad of een boerderij in Groenekan; we staan voor kwaliteit en duurzaamheid.

Naast vele particuliere opdrachtgevers en diverse Verenigingen van Eigenaren vinden ook steeds meer professionele vastgoed beheerders, bedrijven en instellingen, lokale overheden en woningbouwverenigingen het prettig zaken doen met onze organisatie.

Zwerink schilders heeft een duidelijke visie op vastgoedonderhoud welke zich vertaald naar langdurige relaties met onze klanten.

Zwerink Schilders vindt maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) belangrijk. Dat betekent dat wij niet alleen focussen op het afleveren van uitstekend werk, maar dat wij hoge eisen stellen aan het gehele proces: van inventarisatie en offertestadium naar opdracht, uitvoering en oplevering. U als klant staat daarin centraal. MVO betekent ook dat Zwerink Schilders werkt met duurzame en milieuvriendelijke materialen en dat wij voortdurend door middel van bij- en nascholing investeren in onze medewerkers. Met die visie en die manier van werken leveren wij optimale kwaliteit.

Tevreden opdrachtgevers van Zwerink Schilders vindt u o.a. binnen de categorieën:

gemeentelijke overheden,
instellingen voor gezondheidszorg,
onderwijssector,
bedrijfsleven,
verenigingen van eigenaars,
stichtingen, kerkgenootschappen,
particulieren.
Zwerink Schilders is actief binnen het gebied dat zich uitstrekt van Het Gooi- en Eemland tot aan Amsterdam en omstreken. Voor een oriënterend gesprek, een vrijblijvende offerte voor binnen- of buitenwerk of meer informatie over onze organisatie, diensten en producten kunt u contact met ons opnemen.

Bedrijvengids Geplaatst door
Zwerink Schilders- en Afwerkingsbedrijf B.V.

Zwerink Schilders- en Afwerkingsbedrijf B.V.

Energiestraat 7, 1411 AN  Naarden

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.