LED-paneel

LED-panelen een mooie duurzame verlichtingsoplossing

Geplaatst door: MVG energy solutions

LED=panelen

Liever ledpanelen!

Ledpanelen worden vaak toegepast in een context waarin voorheen aan verlichting door middel van tl-buizen zou zijn gedacht. Ten opzichte van tl-buizen hebben ze echter een flink aantal voordelen. Allereerst is er het esthetische aspect: een plafond ziet er met deze panelen heel wat strakker uit dan met een aantal tl-buizen. Uiteraard zijn het niet alleen de looks die de ledpanelen interessant maken. Ledpanelen gaan ook lang mee, waardoor er minder tijd en geld gemoeid is met het vervangen ervan. Ook als het gaat om functionaliteit, hebben ledpanelen veel te bieden. De platte verschijningsvorm maakt dat het licht een relatief groot gebied op een gelijkmatige manier bestrijkt.  Ledpanelen zijn hygiënischer dan tl-buizen, vanwege de vlakke platen en het ontbreken van openingen naar het plafond.

Bij een overstap naar ledpanelen is de terugverdientijd 2,5 tot 4 jaar; dit is langer dan bij ledbuizen, maar daar staat wel tegenover dat de panelen alleen al vanwege hun aantrekkelijke design én hun comfort een investering waard zijn!

Informatie ledpanelen:

Ledpanelen zijn er in alle maten en vormen, meestal worden ze toegepast in systeemplafonds van 60x60 cm of 120x30 cm. Ronde panelen kunnen geplaatst worden in plaats van de oude inbouwlampen in het plafond. 

Wat betreft de lichtkleur kan men alle kanten op; normaal wit, een fotoplafonf en zelf alle kleuren van de regenboog kunnen ingesteld worden.

De levensduur van led-panelen is 40.000 branduur, dit is 4 x langer dan een tl-buis.

De energiebesparing welke een led=paneel geeft is circa 50%.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden, neem contact op via info@mvgenergysolutions.nl

Bedrijvengids Geplaatst door
MVG energy solutions

MVG energy solutions

Balksterveste 4, 3432 AB  Nieuwegein

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.