Slimme Thermostaat splDe

Op 10 september 2015 introduceert Itho Daalderop een tweetal nieuwe draadloze thermostaten binnen het spIDer pakket

Geplaatst door: Itho Daalderop Nederland BV

spIDer slimme klimaat thermostaat voor 2 verwarmingszones en koeling

Op 10 september 2015 introduceert Itho Daalderop een tweetal nieuwe draadloze thermostaten binnen het spIDer pakket, zowel een OpenTherm® als aan/uit variant. Door de komst van deze draadloze thermostaten wordt het mogelijk om met de spIDer slimme klimaat thermostaat 2 verwarmingszones aan te gaan sturen. Daarnaast is het per 1 september mogelijk om de koeling van de lucht/water warmtepomp HP Cool Cube te regelen. spIDer is als enige slimme thermostaat in de markt in staat om ventilatie te regelen en is zonder contract of abonnement beschikbaar.

2 verwarmingszones
Standaard bestuurt spIDer de cv-ketel via een bedrade aansluiting (alle merken cv-ketels met een OpenTherm® protocol). Door het toevoegen van een draadloze ketelmodule kan met spIDer nu ook een tweede verwarmingszone aansturen. Uiteraard moet de ketel hiervoor geschikt zijn zoals bijvoorbeeld de Itho Daalderop Base Cube Duo. Voor de tweede zone kan uiteraard op de bijbehorende spIDer-web een klokprogramma worden ingesteld. Bediening van beide zones kan zowel via de app als via het web. Voor het aansturen van 2 zones is een spIDer connect pakket nodig en een losse, draadloze OpenTherm® of aan/uit thermostaat.

Regelen van koeling
Met spIDer kon al de lucht/water warmtepomp HP Cube worden bediend (geldt ook voor alle reeds bestaande HP Cube’s). Per 10 september is daar ook de koelfunctie aan toegevoegd zoals die te vinden is in de HP Cool Cube (dit geldt voor alle – dus ook reeds geleverde - HP Cool Cubes). Bediening kan handmatig of via een klokprogramma dat via de app of het web wordt ingesteld.

Wat is spIDer
spIDer is een slimme klimaat thermostaat voor een gezonde en comfortabele woning, die inzicht geeft in het energieverbruik. Als een spin in het web regelt dit platform op afstand de ventilatie, verwarming, tapwater en elektrische apparaten. Waar en wanneer de gebruiker dat maar wil. Ook buiten de deur, met de speciale app op een smartphone of tablet. De gebruiker heeft op elk gewenst moment inzicht in uw verbruik, zodat hij precies weet hoeveel hij verbruikt en hoeveel dat kost.
spIDer is de enige slimme thermostaat die ook de ventilatie regelt en terugkoppeling geeft over de kwaliteit van de binnenlucht. Daarnaast is men met spIDer onafhankelijk van een energieleverancier en is er geen abonnement of contract nodig.

spIDer ready producten

Stapsgewijs maakt Itho Daalderop haar producten geschikt voor aansturing door spIDer. Op dit moment zijn de volgende producten reeds geschikt:

 

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u terecht op www.ithodaalderop.nl/slimme-thermostaat.

Over Itho Daalderop


Itho Daalderop is producent van innovatieve en duurzame producten voor verwarming, tapwater, ventilatie en regeltechniek. Het bedrijf streeft ernaar om een bijdrage te leveren aan een comfortabel, gezond, duurzaam en betaalbaar binnenklimaat. Dit alles onder het motto: ‘Climate for life’.

Bedrijvengids Geplaatst door
Itho Daalderop Nederland BV

Itho Daalderop Nederland BV

Admiraal de Ruyterstraat 2, 3115 HB  Schiedam

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.