Erkend dakdekkersbedrijf

Kewodak is net als voorgaande jaren officieel gecertificeerd als erkend dakdekkersbedrijf. Daarom mag u méér verwachten.

Dakexperts en specialisten

Dakdekkersbedrijf Kewodak uit Alphen aan den Rijn is net als voorgaande jaren officieel gecertificeerd als erkend dakdekkersbedrijf. Daarom mag u méér verwachten. Dakspecialist Kewodak weet dat platte daken niet te vergelijken zijn met elkaar door hun unieke eigenschappen. Dat vraagt om een professionele aanpak van professionele organisatie. Kewodak levert maatwerk door vooraf goed na te denken, maar ook van aanpakken weet als de situatie daar om vraagt. 


Bij dakdekkersbedrijf Kewodak bent u zeker van voordelen:

Ruime keuze:
• Voor het renoveren bieden wij u keuze uit een breed en gevarieerd dak aanbod.


Experts en specialisten:
• Onze dakspecialisten helpen u de juiste keuzes te maken bij de renovatie van uw dak. Tevens adviseren wij u op deskundige wijze over de voor u meest aantrekkelijke mogelijkheden op het gebied van onderhoud en duurzaamheid.
• Onze serviceprofessionals bieden de juiste oplossing voor uw dak conform de juiste vakrichtlijnen en unieke garantie in Nederland.

Overzichtelijk en transparant;
Onze dakspecialisten zijn uitgerust met een iPad. Via een speciale Kewodak-app worden alle storing en relevante opnames verwerkt.
Altijd bereikbaar:
• Ook buiten de reguliere openingstijden kunt u bij ons terecht.

Bedrijvengids Geplaatst door
Dakmakersbedrijf Kewodak B.V.

Dakmakersbedrijf Kewodak B.V.

Kalkovenweg 58, 2401 LK  ALPHEN A/D RIJN

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.