Vloerdoos Renovatie 32mm

Complete instort vloerdoos, perfect geschikt voor renovaties. Elektra eenvoudig weggewerkt in de vloer. Uitzonderlijk weinig hak- en breekwerk nodig!

Geplaatst door: Hurkmans Plaatwerk BV

Bij uitstek geschikt voor renovaties
Dit product is met een minimaal benodigde inbouwdiepte van 32 millimeter een uiterst compacte oplossing voor uw vloer. Hiermee is het de meest ondiepe vloerdoos binnen de markt. Bij de productie is gebruik gemaakt van sendzimir staal wat voldoet aan de strengste eisen op het gebied van recycling. Daarnaast zijn uitsluitend hoogwaardige grondstoffen en producten gebruikt om een hoge kwaliteit te kunnen waarborgen. Bij de aankoop van HPL vloerdozen bent u verzekerd van recyclebare, milieuvriendelijke en tevens brandveilige producten.

Dé perfecte vloerafwerking
Deze vloerdoos is geschikt voor al onze klapdeksels. Om aan alle verschillende wensen te kunnen voldoen hebben we hiervoor verscheidene oplossingen ontwikkeld. Wat u ook zoekt, hoogstwaarschijnlijk kunnen wij de door u gewenste oplossing bieden (kunststof, RVS, RVS zonder rand, RVS spatwaterdicht, etc.). Een groot voordeel van de HPL klapdeksels is dat ze een groot stelbereik hebben. Hierdoor is een te diep gestorte vloerdoos in de meeste gevallen geen enkel probleem. Bekijk bovenstaande afbeeldingen voor een impressie van onze klapdeksels.

230V en data
Standaard wordt de vloerdoos instort 32 mm voorzien van 4 horizontaal geplaatste GST-connectoren en een paneel voor 6 of 8 dataconnectoren. Bij deze vloerdoos is bewust gekozen voor GST-connectoren om een dusdanig ondiep product mogelijk te kunnen maken.

Specificaties:

 

Model vierkant
Vloertype gestorte-vloer
Aansluitwijze buisinvoer
Aantal 230V 4
230V uitvoering GST 18/3F
Aantal data 6
Materiaal Sendzimir + Kunststof/RVS
Samenstelling Compleet
Draagkracht 350 kg veiligheidsfactor 2
Minimale inbouwdiepte 32 mm
Lengte 270 mm
Breedte 270 mm
IP klasse 20
CE conform Ja
Nom stroom 16A
Nom spanning 230V
Bedrijvengids Geplaatst door
Hurkmans Plaatwerk BV

Hurkmans Plaatwerk BV

Trentstraat 22, 5741 ST  Beek en Donk

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.