Vloerdoos Instort 50mm

Complete instort vloerdoos, geschikt voor renovatie en nieuwbouw. Elektra eenvoudig en stijlvol weggewerkt in de vloer!

Geplaatst door: Hurkmans Plaatwerk BV

Geschikt voor nieuwbouw en renovatie

Dit product is met een minimaal benodigde inbouwdiepte van 50 millimeter een uiterst compacte oplossing voor uw vloer. Hiermee is het de meest ondiepe vloerdoos met wandcontactdozen binnen de markt. Bij de productie is gebruik gemaakt van sendzimir staal wat voldoet aan de strengste eisen op het gebied van recycling. Daarnaast zijn uitsluitend hoogwaardige grondstoffen en producten gebruikt om een hoge kwaliteit te kunnen waarborgen. Bij de aankoop van HPL vloerdozen bent u verzekerd van recyclebare, milieuvriendelijke en tevens brandveilige producten.

Dé perfecte vloerafwerking

Deze vloerdoos is geschikt voor al onze klapdeksels. Om aan alle verschillende wensen te kunnen voldoen hebben we hiervoor verscheidene oplossingen ontwikkeld. Wat u ook zoekt, hoogstwaarschijnlijk kunnen wij de door u gewenste oplossing bieden (kunststof, RVS, RVS zonder rand, RVS spatwaterdicht, etc.). Een groot voordeel van de HPL klapdeksels is dat ze een groot stelbereik hebben. Hierdoor is een te diep gestorte vloerdoos in de meeste gevallen geen enkel probleem. Bekijk bovenstaande afbeeldingen voor een impressie van onze klapdeksels.

230V en data

Standaard wordt de vloerdoos instort 50 mm voorzien van 4 horizontaal geplaatste wandcontactdozen met randaarde en een paneel voor 6 of 8 dataconnectoren. Voor iedere connector hebben we een passend paneel in ons assortiment opgenomen. Hiernaast is het tevens mogelijk om te kiezen voor andere Module 45 invullingen. Bekijk voor alle mogelijkheden op het gebied van schakelmateriaal de Module 45 Catalogus. Voorbeelden van mogelijke invullingen zijn: CAI, VGA, USB, XLR of HDMI.

Bedrijvengids Geplaatst door
Hurkmans Plaatwerk BV

Hurkmans Plaatwerk BV

Trentstraat 22, 5741 ST  Beek en Donk

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.