AED huur - vanaf €25,95 per maand

Een AED voor de VVE huur je al vanaf €25,95 per maand, inclusief service, alle onderdelen en verzekering bij AEDCompleet.nl. Heeft u meerdere AED's nodig? Dan kan de prijs met onze stapelkorting dalen tot €23,81 per stuk! Prijzen exclusief 9% BTW

Geplaatst door: AEDCompleet.nl

Bij AEDcompleet.nl, de naam zegt al, bent u altijd voorzien van complete service. We hebben inmiddels bijna 100 VVE's (en ruim 1000 andere klanten) in Nederland voorzien van AED's en alle bijbehorende service. Een AED inclusief service, verzkering en wandbeugel heeft u bij ons al vanaf €25,95 per maand excl. 9% BTW (€28,29 incl. 9% BTW per maand)

Stapelkorting:

Als u meerdere AED's afneemt kan de prijs zelfs dalen tot €23,81 per AED, per maand excl. 9% BTW. (€25,95 incl. 9% BTW per maand) Veel van de VVE's waaraan wij leveren, hebben met naastgelegen VVE's samengewerkt om samen meerdere AED's te plaatsen en maken hiermee ook aanspraak op de stapelkorting.

Over de HeartSine 350P AED:

 • De AED is simpel in gebruik, extreem robuust en betrouwbaar. 
 • De AED is klein en lichtgewicht, deze hangt dus niet in de weg. 
 • De AED geeft nederlandstalige gesproken instructies, daarbij zijn ook duidelijke ledlampjes die de instructies visueel ondersteunen. 
 • De AED maakt zelf een hartfilm analyse en beoordeeld foutloos of er wel of geen schok nodig is. Hierdoor is de AED volledig veilig en kan alleen een schok gegeven worden als de patiënt dit ook echt nodig heeft. 
 • De AED is geschikt voor - en veilig te gebruiken door - ongetrainde gebruikers, al wordt wel aangeraden een reanimatiecursus te volgen om sneller en effectiever te kunnen handelen in een noodsituatie. 
 • De AED voldoet aan alle strenge brancherichtlijnen en wetgeving.
 • Inclusief gratis wandbeugel voor binnen gebruik. Wilt u de AED buitenplaatsen? Dit kan met een buitenkast voor de prijs van €7,- excl. 21% BTW, per maand. 

De huur prijs is inclusief servicepakket met de volgende voordelen:

 • Alle onderdelen zijn bij de prijs inbegrepen, zowel bij reguliere vervanging als na een reanimatie waarbij de AED is ingezet. 
 • Periodieke controle van de AED op uw locatie, wij houden de AED voor u bij zodat u bent verzekerd van een goed werkende, up-to-date AED. 
 • 24/7/365 Spoedservice bij inzet, storing of diefstal: wij lossen eventuele problemen binnen 24 uur op of als dit niet mogelijk is voorzien wij u van een vervangende AED tot dat de problemen zijn opgelost. 
 • Kosteloos uitlezen van de AED hartfilm voor de cardioloog na een reanimatie. 
 • Verzekering tegen diefstal en schade: in geval van diefstal of schade helpen wij u aan een vervangende AED. Vraag naar de voorwaarden. 
 • Nazorg voor de betrokkenen: indien gewenst organiseren we een nazorg sessie met de betrokkenen en onze reanimatie expert, om de situatie achteraf samen door te nemen en pschyologische gevolgen zoveel mogelijk te voorkomen. 
 • Beheer in 112 oproepsysteem HartslagNu
 • We kunnen op uw locatie een erkende reanimatiecursus organiseren, zodat u goed voorbereid bent op een reanimatie en het daarbij gebruiken van de AED. Vraag naar de mogelijkheden. 
 • Alles van A tot Z geregeld, geen verborgen of onverwachte kosten. 

Looptijd 4 jaar, daarna jaarlijks opzegbaar. 

Als u interesse heeft in de huur van een AED, neem dan kosteloos en vrijblijvend contact met ons op via ons contactformulier, per WhatsApp, per e-mail of telefonisch.

WhatsApp helpdesk (24/7): +31 (0)6 16 59 80 71

E-mail: Contact@AEDCompleet.nl

Telefoon: 073 522 3514

Contactformulier: klik hier

 

 

Bedrijvengids Geplaatst door
AEDCompleet.nl

AEDCompleet.nl

Beukenlaan, 5248BE  Rosmalen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.