Akoestische cabine met schuifdeur

De akoestische cabine veroverde de laatste jaren een centrale plek in de binnentuin. Daar is het aanbod ook naar. Is er dan wel wat nieuws onder de zon? Absoluut! Ontmoet de meetingboxen van Entrance. De eerste in de markt met een automatische schuifdeur.

5 redenen waarom deze akoestische cabine de markt opschudt

‎De cabines zijn volledig maatwerk, van hoogwaardig materiaal en duurzaamgeproduceerd, tegen een marktconforme prijs. Maak kennis met deze bijzondere nieuwekomer in de markt.

Uniek‎: automatische schuifdeuren

De oprichter van Entrance Meetingboxen is specialist op het gebied van automatische schuifdeuren. Hij produceert, optimaliseert en monteert deze al ruim 30 jaar. Met deze kennis wilde hij een ander product naar een hoger niveau tillen en koos voor de akoestische cabine. Het voordeel van deze nieuwe functionaliteit? Je kunt de cabine nu ook in smalle ruimtes plaatsen, omdat je geen ruimte meer nodig hebt voor openslaande deuren. Het verhoogde gebruiksgemak is natuurlijk ook mooi meegenomen.

Daarom de akoestische cabine van Entrance

Onze cabines bestaan volledig uit aluminium. Hierdoor beschadigd het materiaal niet en kun je het een oneindig aantal keren demonteren en verhuizen. Ook aan de binnenkant is het schakelmateriaal van metaal. De meetingboxen zijn verder uitgerust met een display waarmee je de temperatuur en de ventilatiekracht regelt. Dit is ook in te stellen via een app op je telefoon. Het afwerkingsniveau van onze cabine is erg hoog, waardoor het een design uitstraling en een verhoogde functionaliteit heeft.

Maatwerk mogelijkheden

Onze meetingboxen zijn standaard verkrijgbaar in alle RAL kleuren. Hierdoor kun je de cabines gemakkelijk laten mee kleuren met het interieur. Tegen meerprijs kun je nóg luxere uitvoeringen laten produceren. Denk aan een gouden omlijsting, zwart met brons gemêleerde platen, zilveren afwerking, speciale vloerbedekking: jij bedenkt het, wij maken het! Ook kunnen we de naam of het logo van uw gebouw in de wanden ver‎werken. Zo maak je van deze akoestische cabine jouw droommeubelstuk.

Focus op duurzaamheid 

De cabines zijn niet alleen voortreffelijk in functionaliteit en esthetiek, ze worden ook zo duurzaam mogelijk geproduceerd. De ontwikkeling en assemblage vindt volledig plaats in Nederland. De cabines zijn uitgerust met gerycycled Pet-vilt en door de sterke materialen gaan ze ontzettend lang mee. Want aan duurzame productie heb je niks als de akoestische cabine in het gebruik snel verslijt. met het gebruik van een meetingbox kan er een kleinere ruimte worden verwarmd in plaats van de gehele verdieping. Zo kan er duurzaam worden omgegaan met de energie in uw gebouw.

Alles in eigen beheer

Het grote voordeel van Entrance Meetingboxen voor jou als klant, is dat alles in eigen beheer wordt uitgevoerd. Van ontwikkeling en assemblage tot aan de montage in uw gebouw. Wij hebben namelijk een eigen technische dienst. Bij eventuele vraagstukken of aanpassingsverzoeken kun je rechtstreeks bij ons terecht. Korter worden de lijnen niet.

Tot slot

Wilt u onze luxe meetingboxen in het echt ervaren? Breng dan een bezoek aan onze showroom in Barneveld. Wanneer u een afspraak maakt bent u ervan verzekerd dat onze adviseur speciaal tijd voor u reserveert om u van goed advies te voorzien. 

Afspraak inplannen of bel ons: 0342-412179

Onze producten bekijken.

Bedrijvengids Geplaatst door
Entrance Automatische Deuren B.V.

Entrance Automatische Deuren B.V.

Wattstraat 10, 3771 AG  Barneveld

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.