Alleen topkwaliteit voor De Hooch

Dus het Gorter brandwerende wandluik type B

Geplaatst door: Gorter Group bv

In het Amsterdamse Museumkwartier krijgt exclusief wonen een nieuwe dimensie. Met het project De Hooch worden tussen de Hobbemakade en de Pieter de Hoochstraat 28 appartementen in het mondaine topsegment ontwikkeld. Dat MVSA Architects inzet op kwaliteit, bewijst ook de keuze voor de vier brandwerende wandluiken die toegang bieden tot tussenruimtes en leidingkokers. Alleen het beste is goed genoeg.

Wandluiken
Wand- en plafondluiken van Gorter geven toegang tot leidingkokers en tussenruimten die anders moeilijk toegankelijk zijn voor reparatie of service. De producten zijn vervaardigd uit KTL behandeld staal afgewerkt met een poedercoating in RAL 9010. De brandwerende inspectieluiken zijn breed inzetbaar en vinden hun toepassing in de utiliteitsbouw, woningbouw maar ook in de industrie.

Gorter brandwerende wandluik type B

  • In vier standaard maten
  • Voorzien van een automatenslot
  • Brandwerendheid volgens EN1634-1 en EN13501-2
  • Frame met voorgeboorde bevestigingsgaten
  • Vijf jaar garantie op het wandluik
  • Snelle levering

De Hooch wordt gerealiseerd door Boele & van Eesteren. Voor meer informatie over dit project of over de oplossingen van Gorter gaat u naar www.gorterluiken.nl of belt u +31 224 21 98 60.

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.