Voorkom waterschade en lekkages

FlowStop beschermt uw (vakantie)woning of appartement 24 uur per dag, 7 dagen per week tegen lekkages en overstroming.

Geplaatst door: HVAC Nederland

 

 

 

Andel FlowStop is een automatisch systeem voor het afsluiten van de waterleiding. Speciaal ontwikkeld voor huiseigenaren, verhuurders, studentenhuisvesting, hotels, kantoren en commerciële gebouwen.

FlowStop bewaakt uw watertoevoer en sluit deze automatisch af bij ongebruikelijk waterverbruik of een temperatuurdaling waarbij het risico op bevriezing van leidingen ontstaat. FlowStop heeft de mogelijkheid om lekdetectiesensoren toe te voegen in kwetsbare ruimtes binnen een pand, zoals in keukens en bijkeukens waar apparaten staan die leidingwater gebruiken. Denk hierbij aan apparaten zoals wasmachines en vaatwassers en alle andere ruimtes met stromend water zoals badkamers, toiletten en de gootsteen. Bekijk hier de toepassing en werking van het FlowStop-systeem. 

FlowStop is speciaal ontwikkeld voor het bewaken van de waterleiding in appartementen, studentenkamers, hotelkamers, kantoren en andere commerciële eenheden. Het FlowStop-systeem omvat een slank, onopvallend bedienpaneel geschikt voor wandmontage en maximaal twee FlowStop-kleppen plus een extra magneetventiel voor de retourstroom indien gewenst.Het bedieningspaneel kan op elke geschikte plaats worden geplaatst, bijvoorbeeld in een kast of aan de muur bij de klep(pen). Het strakke ontwerp past in elk interieur. Lees hier meer over het product FlowStop.

 

Bedrijvengids Geplaatst door
HVAC Nederland

HVAC Nederland

Postbus 2, 1976BA  IJmuiden

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.