Anti-Slip Profiel voor hout en composiet

Alle seizoenen eenvoudig te plaatsen zonder gebruik te maken van schroeven, lijm of kit! Dus geen extra montage- en bevestigingskosten en uw kostbare vlonder van hout of composiet wordt niet beschadigd. Daarnaast is het anti-slip profiel herplaatsbaar!

Geplaatst door: Anti-Slip Profiles

Beschrijving

Het Vlonder Anti-Slip Profiel® is voorzien van een antislip-strip, dit zorgt voor een duurzame en effectieve antislipwerking die bijdraagt aan de loopveiligheid op vlonders zoals: galerijen, terrassen, bruggen, steigers e.d.

Het Vlonder Antislip-Profiel® is eenvoudig te plaatsen in de sparing tussen twee vlonder- of composietdelen zonder gebruik te maken van kit, lijm  en/of schroeven. Dus geen beschadigingen aan uw kostbare houten- of composietvlonder. 

Het Vlonder Anti-Slip Profiel® is leverbaar in vier verschillende maten, hiermee is het mogelijk om sparingen variërend van 6 t/m 23 mm te overbruggen, Het profiel is zo ontwikkeld dat het meewerkt met de rek en krimp van het hout.

Het Vlonder Anti-Slip Profiel® is ontwikkeld om de loopveiligheid op vlonders te vergroten, door de vomgeving is het Vlonder Anti-Slip Profiel® ook geschikt voor gebruik van rolverkeer zoals rollator en rolstoel. Het wordt dus niet op de vlonder geplaatst waardoor er alsnog struikel gevaar kan ontstaan.

https://www.antislipprofiles.com/product-categorie/vlonder-antislip-profiel/ 

Bedrijvengids Geplaatst door
Anti-Slip Profiles

Anti-Slip Profiles

Parkweg 2, 8191 JL  Wapenveld

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.