AUDIT

De audit is een onafhankelijk onderzoek, waarbij de auditor de bedrijfsvoering gespecialiseerd op de plaagdierbestrijding toetst.

Geplaatst door: Pest Control Support

UITGEBREID ONDERZOEK

De auditor onderzoekt middels een vast audit formulier (toetsingskader plaagdierbestrijding) of de werkelijke gang van zaken overeenkomt met de gewenste gang van zaken.

Hij onderzoekt in hoeverre de huidige manier van werken overeenkomt met de gemaakte afspraken, en in het logboek/handboek vastgelegde manier van werken.

Als ondernemer/bedrijf/eigenaar bent u zelf verantwoordelijk voor het nemen van de juiste (preventieve) maatregelen en het inschakelen van professioneel plaagdiermanagementbedrijf. De wettelijke definitie van gebruiker brengt met zich mee dat ook u, als opdrachtgever een verantwoordelijk bent voor het juist gebruik. Dit betekent ook dat de publieke inspectiediensten (NVWA en/of IL&T) een sanctie kunnen opleggen als binnen uw bedrijf op een foute wijze met middelen wordt omgegaan.

AUDIT AANVRAGEN

Bedrijvengids Geplaatst door
Pest Control  Support

Pest Control Support

Huizerpoort 1C3 Huizermaatweg 566, 1276 NL  Huizen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.