Badkamerverwarming van Jirlumar

Elektrische badkamerverwarming wordt steeds meer toegepast. De badkamer is er sneller mee te verwarmen, je gebruikt het enkel wanneer nodig en door een slimme programmering past de verwarming zich aan aan jouw ritme.

Geplaatst door: Heating Group International

Steeds meer VVE's verduurzamen het appartementencomplex door onder meer te kiezen voor elektrische verwarming. Elektrische badkamerverwarming is vaak de eerste keuze aangezien dit zeer eenvoudig te realiseren is. Door dergelijke projecten collectief aan te pakken vallen de kosten aanzienlijk lager uit. 

Elektrische badkamerverwarming is er in veel varianten. De belangrijkste varianten zullen we hieronder kort toelichten. 

Elektrische badkamerradiatoren
Deze radiatoren zijn qua look te vergelijken met traditionele radiatoren. De grote voordelen van elektrische radiatoren:
- ze verwarmen 2x zo snel op als traditionele radiatoren
- ze zijn voorzien van een geïntegreerde blazer zodat er een extra warmteboost gegeven kan worden wanneer dit gewenst is, bijvoorbeeld bij het uit de douche stappen
- ze zijn volledig programmeerbaar (per dag van de week) zodat de verwarming automatisch aangaat op de gewenste tijdstippen. 

Elektrische radiator Jirlumar

'Infrarood' stralingspanelen
De design radiatoren van Jirlumar worden doorgaans infrarood stralingspanelen genoemd. Niet gek, want de warmte die deze panelen uitstralen is qua comfort vergelijkbaar met infraroodwarmte. De grote voordelen aan deze 'infrarood' stralingspanelen:
- ze zijn voorzien van 2 verwarmingselementen die gezamenlijk en afzonderlijk kunnen verwarmen. Hierdoor is de badkamer zeer snel opgewarmd en kan daarna de temperatuur behouden worden met minimaal energieverbruik
- de gekozen materialen zorgen voor accumulatie-effect, dit zorgt voor extra energiebesparing
- handdoekstangen zodat de handdoeken snel en gelijkmatig drogen

Design radiator, ook wel  'infrarood' stralingspaneel genoemd, van Jirlumar

Compacte infraroodverwarming voor boven de deur
In kleine badkamers kan de ruimte boven de deur of spiegel optimaal benut worden door daar de verwarming te plaatsen. Infraroodverwarming heeft als grote voordeel dat het diep doordringt in de spieren en daardoor zeer weldadig aanvoelt. Ideaal na het sporten of voor mensen met gevoelige spieren en gewrichten. Met een tuimelschakelaar of timer leverbaar. 

Compacte ventilatorkachel voor boven de deur
Speciaal voor kleine badkamers leveren wij ventilatorkachels die boven de deur of spiegel geplaatst kunnen worden. Met een tuimelschakelaar is deze gemakkelijk in te schakelen en met de twee standen kan de verwarming naar wens gereguleerd worden. 

 

Het grote voordeel van elektrisch verwarmen is dat er sprake is van 100% rendement. Er gaat dus geen warmte verloren. De adviseurs van Jirlumar helpen graag bij het berekenen van het benodigde vermogen. 

Op onze website is het hele assortiment terug te vinden. Heb je een vraag of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen voor de VVE? Mail dan naar lp@heatinggroup.eu en Luuk zal binnen 1 a 2 werkdagen contact met je opnemen. 

Bedrijvengids Geplaatst door
Heating Group International

Heating Group International

Bijsterhuizen 5118, 6604 LX  Wijchen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Kennisbank Meer van Heating Group International
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.