No Nonsens Beveiliging

No Nonsens Beveiliging

Trombonestraat 12, 3208 SG  Spijkenisse

Over ons

No Nonsens Beveiliging is specialist als het gaat om alarmsystemen, camerasystemen en intercomsystemen. Doordat wij een onafhankelijk beveiligingsbedrijf zijn, kunnen we onze klanten voorzien van marktleidende merken zoals Ajax, Jablotron, Hikvision, Safire, Dahua en Comelit.

De oprichters

No Nonsens Beveiliging is opgericht in 2013 door twee enthousiaste neven Marco Bontenbal en Edwin Daniels. Zij wilden samen werken, omdat zij van mening zijn dat hun beide achtergronden een goede combinatie is voor het leveren en installeren van beveiligingsproducten. Marco heeft een elektronica achtergrond en is o.a werkzaam geweest als slotenmaker en alarminstallateur. Edwin komt uit de ICT branche en is al 25 jaar eigen ondernemer.

We gaan voor het beste

Voor No Nonsens Beveiliging staat goede service en het leveren van goede producten voorop. No Nonsens Beveiliging levert, installeert en onderhoudt verschillende alarm-, intercom- en camerasystemen. Daarbij letten we goed op de wensen van de klant en welke oplossing die specifieke situatie nodig heeft. Dit doen we door gebruik te maken van A-kwaliteit producten zonder de juiste prijs uit het oog te verliezen. Natuurlijk gaan we ook een goede uitdaging niet uit de weg.

Installatie
We kunnen alles tot in de puntjes verzorgen naar de behoefte van de klant. Onze VEB erkende monteurs installeren jouw producten en kunnen je ook aansluiten op de beste meldkamers.

Support
Bij ons staat service en nazorg hoog in het vaandel. Dit kunnen wij realiseren via onze eigen technische dienst en op maat gemaakte service- en onderhoudscontracten. Doordat wij goed samenwerken met leveranciers kunnen wij onze klanten voorzien van de meest scherpe offertes. Dit garandeert jou een goede aankoopprijs en de beste ondersteuning en sevice.

Neem contact met ons op:

https://nnbeveiliging.nl/contact/

Artikelen

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.