Administratie

Administratieve werkzaamheden

Geplaatst door: Millen3um VVE Beheer

Administratieve werkzaamheden

Vindt u het lastig om de administratie van uw VvE nauwkeurig bij te houden? Of mist u de tijd en middelen om dit op de juiste manier te doen? Millen3um VvE Beheer kan u bij het voeren van de administratie van dienst zijn. Met onze jarenlange ervaring, kunnen wij de administratieve werkzaamheden van uw VvE op ons nemen, zoals de ledenadministratie, financiële administratie, het adviseren van het bestuur, het opstellen van begrotingen en de organisatie van ledenvergaderingen. Klik voor meer informatie op de onderstaande diensten.

Ledenadministratie

Het zorgvuldig bijhouden van de ledenadministratie is zondermeer een vereiste voor een VvE om financieel gezond en liquide te blijven. Door het verkopen van appartementsrechten kan de administratie van de leden een behoorlijk veeleisende klus zijn. Ook het aanspreken van eigenaren die niet op tijd aan hun verplichtingen voldoen is voor een bestuur, vaak een buurman van de betreffende eigenaar, onplezierig. Millen3um ontzorgt u daarom graag. Wij kunnen u helpen met het verrzorgen van de administratie, zodat deze op orde en overzichtelijk blijft.

Meer informatie
Wilt u meer informatie ontvangen of weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op via 023-555 34 56 of m3@millen3um.nl.

Correspondentie

De leden worden regelmatig op de hoogte gehouden van het reilen en zeilen van de VvE. Dit kan via ons webportaal, een e-mail of per brief. Deze correspondentie met de leden van uw VvE behoeft vanzelfsprekend de nodige aandacht. Ook is soms briefwisseling met derden noodzakelijk. Bijvoorbeeld bij de inzet van een verzekeringsmaatschappij ingeval van een schade, een notaris bij verkoop van een appartementsrecht of een deurwaarder. Millen3um ondersteunt u bij zowel de interne als externe correspondentie voor uw VvE en de vertegenwoordiging van de Vereniging van Eigenaren.

Meer informatie
Wilt u weten hoe we ook u kunnen helpen bij uw correspondentie? Neem dan contact met ons op via 023-555 34 56 of m3@millen3um.nl.

Financiële administratie

Het goed op orde houden van de financiële administratie van een VvE vraagt de nodige aandacht en kost tijd. Vaak gaat het hierbij om ingewikkelde processen zoals het sturen van aanmaningen, maar ook het betalen van nota’s en het voeren van een overzichtelijk administratief archief.

Uw administratie op orde
Millen3um VVE Beheer kan u onder andere ondersteunen in het beheer van uw bankrekeningen, het opstellen van de jaarrekening of het incasseren van periodieke bijdragen. Lees hieronder waarmee we u nog meer van dienst kunnen zijn op financieel gebied.

 • Beheren van de bankrekeningen van de VvE
 • Incasseren van de vastgestelde periodieke bijdragen
 • Nemen van maatregelen tegen wanbetalers
 • Controleren en betalen van de facturen van de VvE
 • Het voeren van een overzichtelijke administratie en een gestructureerd archief van de VvE
 • Het opstellen van de VvE jaarrekening
 • Jaarlijkse afrekening van de verwarmingskosten/waterverbruikskosten

Meer informatie
Wilt u meer weten over onze financiële dienstverlening? Neem dan contact met ons op via 023-555 34 56 of stuur een e-mail.

Webportal

De leden van uw VvE door het jaar heen op eenvoudige wijze op de hoogte brengen van belangrijk nieuws? En vindt u het belangrijk dat relevante documenten, zoals de jaarrekening, begroting en het meerjaren onderhoudsplan, voor iedereen in te zien zijn? Wellicht is het webportal van Millen3um dan iets voor u en uw VvE.

Meer informatie
Wilt u gebruik maken van ons webportal of meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op via 023-555 34 56 of m3@millen3um.nl.

Vergadering

Minimaal eens per jaar organiseert Millen3um VVE Beheer een algemene ledenvergadering voor uw VvE. Wij verzorgen onder andere:

 • Schrijven en opmaken van de uitnodiging
 • Opstellen van de agenda
 • Voorbereiden van de agendastukken (zoals begroting en meerjaren onderhoudsplan)
 • Het maken en verspreiden van de notulen

Meer informatie
Kunt u onze hulp gebruiken bij het organiseren van een ledenvergadering? Neem dan contact met ons op via 023-555 34 56 of via m3@millen3um.nl.

Begroting & beleid

Het opstellen van een begroting voor uw VvE is een ingewikkelde aangelegenheid waarbij u uzelf veel vragen moet stellen. Bijvoorbeeld: hoeveel moeten we uitgeven aan vaste lasten of reserveren voor het onderhoud? Welk onderhoud is dringend en wat kan nog even wachten? Wat kunnen we dit jaar spenderen aan andere zaken? Millen3um helpt u met uw begroting en andere beleidsvraagstukken. Wij kunnen u onder meer van dienst zijn met:

 • Het opstellen van een meerjaren onderhoudsbegroting
 • Het adviseren van het bestuur, de vergadering van eigenaren en commissies over het te voeren beleid
 • Het berekenen van de periodieke bijdragen op basis van de begroting en splitsingsakte
 • Het bewaken van de door de algemene ledenvergadering goedgekeurde budgetten

Meer informatie
Neem voor hulp bij de begroting en het beleid van uw VvE contact met ons op via 023-555 34 56 of m3@millen3um.nl.

Verzekering

Het afsluiten van een goede verzekering voor uw VvE is een ‘must’. Hoe kunt u nu het beste het gemeenschappelijke eigendom verzekeren? Wat is een geschikte aansprakelijkheidsverzekering voor uw VvE? Millen3um heeft contacten met diverse verzekeringstussenpersonen die u over alle juridische zaken en dekkingen adviseren. In overleg met de VvE wordt de meest passende verzekering afgesloten.

Afhandeling van schade
Mocht het voorkomen dat er schade binnen uw vereniging is ontstaan, welke onder de dekking van de door de VvE afgesloten verzekering valt, zorgt Millen3um voor de afhandeling en declaratie bij de verzekering.

Meer informatie
Neem voor hulp bij uw verzekering en afhandeling van schade contact met ons op via 023-555 34 56 of m3@millen3um.nl.

Bedrijvengids Geplaatst door
Millen3um VVE Beheer

Millen3um VVE Beheer

Debbemeerstraat 12, 2131 HE  Hoofddorp

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.