..........
shadow_fix

Bezoekersparkeren

Parkeren van de bewoners én hun bezoekers bij u parkeergelegenheid beter reguleren.

Bezoekersparkeren in stallingsgarage


Herkent u de parkeer problematiek tussen de verschillende gebruikers van uw parkeergelegenheid? Of men kampt met misbruik van de beschikbare vrije plaatsen?

De parkeergarage (stallingsgarage) wordt benut door bewoners met elk één (vaste plek) en daarnaast zijn er vrije plekken voor bezoek, leveranciers of hulpdiensten beschikbaar. Dan wordt het noodzakelijk om de parkeergelegenheid ten volle te benutten. U wilt namelijk de groepen bezoekers, hulpdiensten en leveranciers gebruik laten gaan maken van de stallingsgarage. Om dit mogelijk te maken en het beheer en de toegankelijkheid te optimaliseren is één vorm van legitimatiesysteem toepasbaar, namelijk kentekenherkenning i.c.m. een intercomsysteem. De intercomoproepen dienen software matig gekoppeld te worden opdat de bezoeker met het kenteken geregistreerd staat bij de bewoner. De bewoner mag in de basis meerdere kentekens voeren bij één huisnummer maar er kan maar één gekoppeld kenteken en één bezoeker toegelaten worden. Leveranciers hebben altijd toegaan mits toegevoegd. Mantelzorgers e.d. hebben ook altijd toegaan mits toegevoegd met geldende restricties. 

Elpar hanteert voor alle camera's en intercomnevenposten één merk, Mobotix. Hiermee is er één softwareplatform in gebruik en zijn de onderdelen van hoge kwalitiet en betrouwbaarheid. 

Meer weten?

Vraag hier vrijblijvend informatie aan.

Verstuurd!
0 reacties

Laat hier uw reactie of review achter:


 

Vraag informatie aan

Vul hier uw gegevens in of laat u terugbellen:

Verstuurd!
top
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam