..........
shadow_fix

Financieel VvE beheer

Wij adviseren u graag of het door u afgesproken bedrag kostendekkend is en of u voldoende spaart voor toekomstig onderhoud.

Financieel VvE beheer

Maandelijks dient u aan uw VvE een bijdrage te betalen. Dit bedrag spreekt u samen met uw buren af tijdens een Algemene Ledenvergadering. Wij adviseren u graag of het door u afgesproken bedrag kostendekkend is en of u voldoende spaart voor toekomstig onderhoud. Zo voorkomt u dat er geen budget is voor reparaties of groot onderhoud, of dat u maandelijks veel meer aan uw VvE betaalt dan nodig. Daarnaast nemen wij het innen van de maandbijdragen op ons. Dan hoeft u uw buren niet aan te spreken op achterstallige betalingen en dit komt de relatie altijd ten goede.

Een overzicht van het financiële beheer:

 • Het incasseren van de verschuldigde bijdrage van de appartementseigenaren
 • Het signaleren en bewaken van achterstanden in de betalingen
 • Het beheren en administreren van bankrekening(en) van de Vereniging
 • Het, na goedkeuring van het bestuur, betalen van alle gemeenschappelijke kosten en lasten die voor rekening van de Vereniging komen
 • Het maken van de jaarstukken over het verstreken boekjaar (exploitatierekening en balans)
 • Het opstellen van een concept begroting
 • Het aanleveren van de jaarstukken aan de kascontrolecommissie en het desgevraagd verstrekken van nadere informatie dienaangaande

Wij treden kordaat op!

Doordat wij voor u toezien op betaling van de maandbijdragen, kunnen wij achterstanden tijdig signaleren. Een keer een betaling vergeten kan natuurlijk gebeuren, maar als een schriftelijke herinnering en aanmaning geen uitkomst bieden treden wij kordaat op. Wij voeren een actief incassobeleid en hebben een vaste samenwerking met Incassospecialist & Gerechtsdeurwaarder BoitenLuhrs, mocht het nodig zijn om de vordering uit handen te geven.

Indien er ten tijde van de overstap bij uw VvE al achterstanden in de betalingen bestaan kunt u dit dossier probleemloos aan ons overdragen.

Meer weten?

Vraag hier vrijblijvend informatie aan.

Verstuurd!
 • Spooknota's: weet wat er speelt binnen uw VvE

  financieel

  Oplichters worden almaar vernuftiger en proberen op steeds meer manieren slachtoffers te maken. Al enige jaren doen ze dit in de vorm van spooknota's (acquisitiefraude).

 • VvE Platform Schiedam

  bestuur

  Appartement & Eigenaar is altijd op zoek naar ervaringen en verhalen vanuit VvE’s. Soms weten deze verhalen ons te vinden. Zo werden we benaderd door Ger Hunnersen, voorzitter van de VvE De Nieuwe Harg en mede initiatiefnemer van het VvE Platform Schiedam

 • Taken bestuur

  bestuur

  De vergadering van eigenaars is het belangrijkste orgaan van de VvE. In de vergadering komen de eigenaren samen en kunnen besluiten worden genomen over alle VvE-aangelegenheden.

 • Wie doet wat binnen de VvE?

  bestuur

  Een VvE bestaat, zoals waarschijnlijk wel bekend, uit verschillende organen. Bijvoorbeeld het bestuur, de kascommissie en de Algemene Ledenvergadering (ALV).

 • Koudwatervrees VvE's staat aanleg oplaadpunt te vaak in de weg

  parkeren

  Elektrische auto opladen op terrein Vereniging van Eigenaren: in zes stappen naar realisatie.

0 reacties

Laat hier uw reactie of review achter:


 

Totaal VvE Beheer Den Haag en omstreken B.V.

Klik hier voor meer info bekijk bedrijfsprofiel

Vraag informatie aan

Vul hier uw gegevens in of laat u terugbellen:

Verstuurd!
top
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam