10 redenen VB&T

10 Redenen om voor vb&t vve diensten van VB&T Groep te kiezen

Geplaatst door: VB&T Groep

Buitengewoon inkoopvoordeel
Gezien het volume van onze portefeuille is er in belang van de Vereniging van Eigenaars een belangrijk inkoopvoordeel te behalen.
Met een aantal leveranciers heeft vb&t vve diensten een mantelovereenkomst afgesloten.
Het is vervolgens aan de Vereniging van Eigenaars daar gebruik van te willen maken.
Te denken valt hierbij aan de verzekeringen, energie, liftinstallaties en rioolontstopping.
Het aantal leveranciers waarmee wij een mantelovereenkomst afsluiten groeit nog steeds

Buitengewoon dichtbij
VB&T vve diensten vindt het belangrijk om dicht bij de klant te zijn. Daarom ook hebben wij een vestiging in Eindhoven en 's-Hertogenbosch. Onlangs hebben wij een vestiging in Susteren geopend. De volgende stap zal een vestiging in de regio Breda zijn.

Buitengewoon praktisch
De afwikkeling van een schade is bewerkelijk. Daarom ook heeft vb&t VVE-diensten in samenwerking met verzekeraar Interpolis schadeafwikkeling In Natura ontwikkelt. Dat is in ieders belang buitengewoon praktisch.

Buitengewoon veel aandacht
Iedere Vereniging van Eigenaars heeft een eigen accountmanager. Met één aanspreekpunt voor de leden van de vereniging blijven de lijnen kort. Bij VB&T vve diensten noemen wij dat een VvE Manager. Onze VvE Manager weet zich bij zijn of haar werkzaamheden ondersteunt door onder andere een technisch manager en de financiële administratie. De VvE Manager heeft een beperkt aantal verenigingen in portefeuille, zodat hij of zij iedere VvE buitengewoon veel aandacht kan geven.

Buitengewoon compleet
VB&T vve diensten is niet alleen actief op het gebied van beheren en besturen van Verenigingen van Eigenaars. Wij worden steeds vaker gevraagd om vanaf het prille begin, nog voordat de eerste steen is gelegd, te adviseren bij de splitsing van een gebouw.

Buitengewoon trots
VB&T vve diensten is medio 2005 ontstaan vanuit de samenwerking van de vb&t Groep en Stichting Trudo. Bij aanvang van deze samenwerking omvatte de portefeuille bijna 100 verschillende Verenigingen van Eigenaars. In de afgelopen jaren is dit aantal uitgegroeid tot ruim 500 verenigingen. Een groei waarop wij buitengewoon trots zijn.

Buitengewoon veel expertise
Met ruim 30 medewerkers hebben wij veel verschillende expertise in huis.

Buitengewoon netwerk
VB&T vve diensten beschikt over een ruim netwerk van bedrijven, die wij namens een Vereniging van Eigenaars kunnen inschakelen en waar wij terecht kunnen voor advies.

Buitengewoon aanwezig
Geen bureaucratische benadering, maar fysieke aanwezigheid op de complexen. Daarmee is vve manager nog meer betrokken bij het complex, de leefbaarheid en het wel en wee van de bewoners.

Buitengewoon dienstverlenend
Dienstverlening 24 uur per dag voor het begeleiden, bemiddelen, adviseren, opleveren, aansturen, berekenen, inlichten en informeren over alle Vereniging van Eigenaars zaken.

 

 

Bedrijvengids Geplaatst door
VB&T Groep

VB&T Groep

Postbus 412, 5600 AK  EINDHOVEN

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.