Blog over dakbedekking

Frank Keijzer stelt de kwaliteit van dakbedekking in zijn blog centraal

Een plat dak is méér dan alleen de dakbedekking

Een plat dak dat met materialen van hoge kwaliteit en veel aandacht gemaakt wordt, verdient zich binnen de kortste keren terug. Daar zijn we bij Kewodak van overtuigd en dat is ook de ervaring van onze klanten.

Wij worden echter regelmatig ingeschakeld door gebouwbeheerders die geconfronteerd worden met de gevolgen van niet goed aangelegde dakbedekking. Een goedkope oplossing blijkt onverwacht dure problemen te veroorzaken.

Wat ons betreft is een plat dak méér dan alleen de dakbedekking
Want het gaat om het geheel. Alleen met de juiste technische vakkennis kunnen de benodigde producten correct op elkaar afgestemd worden. Die kennis en producten moeten vervolgens kundig toegepast worden om van toegevoegde waarde te zijn voor uw gebouw.

Het klinkt zo simpel, maar dat is het niet. Want op het eerste gezicht lijkt het voordelig laten aanleggen van de goedkoopste dakbedekking een prima keuze. Totdat er na korte tijd extra onderhoud nodig blijkt te zijn. Of u last krijgt van ernstige lekkage.

 Zonnepanelen

Wilt u graag een duurzaam plat dak?
Neem gerust contact met ons op.

Zeker bij een multifunctioneel plat dak heeft dat vergaande gevolgen
Het is iets wat wij helaas regelmatig tegenkomen. Bedrijven die alles wat op het platte dak zit, moeten laten verwijderen en opnieuw aanbrengen. Zoals bijvoorbeeld zonnepanelen, struiken, bankjes en verlichting. En vaak blijkt dat dan niet onder de garantie te vallen.

Bij veel dakdekkersbedrijven is namelijk alleen het herstel van de dakbedekking verzekerd. Met de DAKMERK MULTI garantie (waar Kewodak bij aangesloten is), bent u gelukkig wel verzekerd voor het verwijderen en terugplaatsen van de op het dak aangebrachte zaken.

Maar voorkomen is uiteraard altijd beter dan genezen!
Wij zijn in staat om gebouweigenaren en -beheerders veel werk uit handen te nemen, wat resulteert in een hoogwaardig plat dak met een lange levensduur. Een dak waar u zorgeloos veel plezier van heeft en dat langdurig voldoet aan de gevraagde vereisten.

Omdat die vereisten variëren, biedt Kewodak meerdere dakconcepten aan. Per toepassing is er een totaalconcept waarvan de onderdelen nauwkeurig op elkaar afgestemd zijn. Elk onderdeel van het dak is tenslotte van cruciaal belang voor een duurzaam geheel.

Gedurende het hele proces is transparantie het sleutelwoord
Als u met Kewodak werkt, weet u precies waar u aan toe bent. Zowel voorafgaand aan de dakwerkzaamheden, als tijdens en na de uitvoering van het dakwerk. Wij nemen u werk uit handen én u bent verzekerd van een kwalitatief hoogwaardig dak met exclusieve garanties.

Samen bekijken wat er allemaal kan met platte daken en wat voor uw situatie de beste oplossing is? Neem dan nu contact op. Wij denken met u mee en nemen graag de tijd voor al uw wensen en vragen.

Bedrijvengids Geplaatst door
Dakmakersbedrijf Kewodak B.V.

Dakmakersbedrijf Kewodak B.V.

Kalkovenweg 58, 2401 LK  ALPHEN A/D RIJN

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.