Dakrenovatie 10 garantie

Het dak krijgt met het Hollandse klimaat veel te verduren. Platte dakbedekking gaat gelukkig lang mee, mits goed onderhoud.

Maximale kwaliteit en zekerheid op daken

Het dak krijgt met het Hollandse klimaat veel te verduren. Platte dakbedekking gaat gelukkig lang mee, mits goed onderhouden. Dakdekkersbedrijf Kewodak is al 30 jaar specialist op het gebied van platte dakbedekking. Kleine of grote reparaties, lekkage verhindering of dakrenovatie van het platte dak, alle werkzaamheden zijn voorzien van garantie.

Soorten en maten
Dakbedekking voor het platte dak komt in diverse soorten en maten. Naast de zwarte dakbedekkingssoorten zoals bitumen of EPDM, zijn er ook diverse andere oplossingen.

Groene dakbedekking, voorzien van beplanting.
Witte dakbedekking, houdt het lekker koel in de zomer.
Warme daken, voorzien van goede isolatie.

daktuin

Garantie
Of u nu in Voorschoten of Lisse woont, of op zoek bent naar een dakdekker in Amsterdam, Kewodak geeft 100% garantie op de dak werkzaamheden. Kwaliteit staat voorop! Kewodak is in het bezit van het VCA- en KOMO certificaat en lid van Vebidak. Wilt u meer informatie over de werkzaamheden of bent u op zoek naar een scherpe offerte? Kijk dan eens op de website: www.kewodak.nl.

Bedrijvengids Geplaatst door
Dakmakersbedrijf Kewodak B.V.

Dakmakersbedrijf Kewodak B.V.

Kalkovenweg 58, 2401 LK  ALPHEN A/D RIJN

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.