..........
shadow_fix

Diensten

Als koper wordt u naast eigenaar van uw eigen appartement ook mede-eigenaar van het gebouw en lid van de Vereniging van Eigenaars (V.v.E.).

Diensten

 

Als koper wordt u naast eigenaar van uw eigen appartement ook mede-eigenaar van het gebouw en lid van de Vereniging van Eigenaars (V.v.E.). Dit “automatische” lidmaatschap is van rechtswege bepaald. De belangen van de mede-eigenaren worden behartigd door de V.v.E. De V.v.E. is verantwoordelijk voor het onderhoud aan de gemeenschappelijke delen van het pand. Een actieve V.v.E. draagt positief bij aan het behoud of zelfs verhogen van de waarde van het gebouw.

Vanwege het ontbreken van voldoende expertise en tijd binnen de V.v.E. en om te voorkomen dat privé en zakelijke contacten tussen mede-eigenaren leiden tot ongewenste spanningen, wordt het beheer van de V.v.E. uitbesteed aan een derde partij.

Door het beheer van uw V.v.E. uit te besteden aan PAAP V.v.E. - Beheer haalt u kennis en onafhankelijkheid in huis.

Bestuurlijk Beheer

Rond een V.v.E. zijn automatisch bestuurlijke beheer werkzaamheden verbonden. PAAP V.v.E. - Beheer kan deze werkzaamheden voor uw V.v.E. uitvoeren.

Activiteiten

 • Advies en ondersteuning aan het bestuur van de V.v.E.;
 • Organiseren en voorbereiden bijwonen van de jaarvergadering, waaronder het versturen van de uitnodigingen, het in overleg opstellen van de agenda en het bijwonen van één algemene ledenvergadering per jaar, inclusief de notulering;
 • Verzorgen inschrijving Kamer van Koophandel;
 • Opstarten van nieuwe V.v.E.’s;
 • Activeren van slapende V.v.E.’s;
 • Advisering (bijvoorbeeld bij juridische kwesties);
 • Ondersteuning en advies bij verzekeringszaken.

Meer weten?

Vraag hier vrijblijvend informatie aan.

Verstuurd!
 • Een vergoeding voor VvE-bestuursleden

  bestuur

  Het bestuur van een VvE bestaat uit één of (meestal) meerdere personen. Deze functie vult men in op vrijwillige basis. Maar mag hier niet iets tegenover staan? Kan een bestuurslid van een VvE aanspraak maken op een bepaald soort vergoeding?

 • Spooknota's: weet wat er speelt binnen uw VvE

  financieel

  Oplichters worden almaar vernuftiger en proberen op steeds meer manieren slachtoffers te maken. Al enige jaren doen ze dit in de vorm van spooknota's (acquisitiefraude).

 • Wanprestatie administratief beheerder

  juridisch

  Deze uitspraak toont aan dat het van belang is om tijdig te klagen in het geval de VvE geconfronteerd wordt met een wanpresterende beheerder.

 • Het nut van technisch beheer

  mjop

  Appartement & Eigenaar sprak met ing. Raymond Arendts van Pit beheer B.V. over de voordelen van het uitbesteden van het technisch beheer.

 • VvE Platform Schiedam

  bestuur

  Appartement & Eigenaar is altijd op zoek naar ervaringen en verhalen vanuit VvE’s. Soms weten deze verhalen ons te vinden. Zo werden we benaderd door Ger Hunnersen, voorzitter van de VvE De Nieuwe Harg en mede initiatiefnemer van het VvE Platform Schiedam

0 reacties

Laat hier uw reactie of review achter:


 

Vraag informatie aan

Vul hier uw gegevens in of laat u terugbellen:

Verstuurd!
top
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam