Gerelateerde suggesties:

Diensten

Als koper wordt u naast eigenaar van uw eigen appartement ook mede-eigenaar van het gebouw en lid van de Vereniging van Eigenaars (V.v.E.).
LEES VERDER

Diensten

 

Als koper wordt u naast eigenaar van uw eigen appartement ook mede-eigenaar van het gebouw en lid van de Vereniging van Eigenaars (V.v.E.). Dit “automatische” lidmaatschap is van rechtswege bepaald. De belangen van de mede-eigenaren worden behartigd door de V.v.E. De V.v.E. is verantwoordelijk voor het onderhoud aan de gemeenschappelijke delen van het pand. Een actieve V.v.E. draagt positief bij aan het behoud of zelfs verhogen van de waarde van het gebouw.

Vanwege het ontbreken van voldoende expertise en tijd binnen de V.v.E. en om te voorkomen dat privé en zakelijke contacten tussen mede-eigenaren leiden tot ongewenste spanningen, wordt het beheer van de V.v.E. uitbesteed aan een derde partij.

Door het beheer van uw V.v.E. uit te besteden aan PAAP V.v.E. - Beheer haalt u kennis en onafhankelijkheid in huis.

Bestuurlijk Beheer

Rond een V.v.E. zijn automatisch bestuurlijke beheer werkzaamheden verbonden. PAAP V.v.E. - Beheer kan deze werkzaamheden voor uw V.v.E. uitvoeren.

Activiteiten

  • Advies en ondersteuning aan het bestuur van de V.v.E.;
  • Organiseren en voorbereiden bijwonen van de jaarvergadering, waaronder het versturen van de uitnodigingen, het in overleg opstellen van de agenda en het bijwonen van één algemene ledenvergadering per jaar, inclusief de notulering;
  • Verzorgen inschrijving Kamer van Koophandel;
  • Opstarten van nieuwe V.v.E.’s;
  • Activeren van slapende V.v.E.’s;
  • Advisering (bijvoorbeeld bij juridische kwesties);
  • Ondersteuning en advies bij verzekeringszaken.
Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

Bekijk ook

Reacties

Paap VvE Beheer
Professional
Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen