Galerijvloeren balkons

Beoordelen van constructieve veiligheid en staat van balkons en galerijen.

Geplaatst door: TechnoConsult BV

Per 1 januari heeft Minister Blok voor Wonen en Rijksdienst een verplicht onderzoek opgelegd voor de constructieve veiligheid van uitkragende betonnen galerijvloeren van galerijflats.

Eigenaren moeten het onderzoek en de resultaten vóór 1 juli 2017 hebben laten uitvoeren door een deskundig ingenieurs- of adviesbureau overeenkomstig SBR-publicatie 248 “Constructieve veiligheid van uitkragende galerijplaten – Tweede herziende uitgave”. Mocht uit het onderzoek blijken dat de constructie niet goed is, dan dient de eigenaar van het gebouw maatregelen te nemen om alsnog te voldoen aan de constructieve veiligheidseisen van het Bouwbesluit 2012.

Gemeenten dienen toezicht te houden op de controles en kunnen het onderzoeksrapport opvragen en handhavend optreden als niet wordt voldaan aan de onderzoek plicht.


Als specialist op het gebied van constructieve veiligheid worden de inspecteurs en adviseurs van TechnoConsult B.V. regelmatig ingeschakeld om de constructieve staat van balkons en galerijen te beoordelen. Door de inzet van jarenlange ervaring, deskundigheid en specialistische meetapparatuur, kan TechnoConsult gebouweigenaren van dienst zijn met het uitvoeren van deze onderzoeken. Dit op een wijze zoals voorgeschreven in het Bouwbesluit.

Mocht u nog vragen hebben, of behoefte hebben aan een vrijblijvend onderzoeksvoorstel, neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier op onze website www.technoconsult.nl

 

Bedrijvengids Geplaatst door
TechnoConsult BV

TechnoConsult BV

Brouwersstraat 29, 5473 HB  Heeswijk Dinther

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.