Inspectie CUR 248

Op 1 juli 2017 moeten alle uitkragende galerijen en balkonvloeren zijn getoetst conform Cur 248. Practice-Engineering helpt u daarbij!

Geplaatst door: Practice-Engineering BV

Er zijn  specifieke aspecten die de constructieve veiligheid van uw uitkragende betonvloer bedreigen. Het betreft hier vooral complexen die zijn gebouwd in de periode 1950 - 1970. In het uiterste geval kan het leiden tot het bezwijken van de constructie, waardoor een gedeelte van de vloer naar beneden komt. Voor 1 juli 2017 moeten deze complexen zijn gecontroleerd conform een protocol beschreven in CUR Publicatie 248. Practice-Engineering voert deze inspecties uit en verzorgt indien noodzakelijk de benodigde constructie berekeningen. 

Als blijkt dat er bij uw complex aanpassingen noodzakelijk zijn dan geven wij onafhanlijk advies over de verschillend mogelijkheden. 

Bedrijvengids Geplaatst door
Practice-Engineering BV

Practice-Engineering BV

A.Hofmanweg 5 a, 2031 BH  HAARLEM

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.