Toegang via kenteken

Modern hedendaags parkeersysteem welke wordt gekenmerkt door eenvoud en gemak maar welke daarnaast ook nog gebruikers en beheerders vriendelijk in gebruik.

Geplaatst door: Xpark

Toegang via de kentekencamera in de VvE

De huidige situatie:

De garage is nu enkel toegankelijk voor bewoners die een plek kopen/huren en in het bezit zijn van een handzender. De garage is te bereiken en te verlaten via een afsluiting. Doordat de bewoners niet alle plaatsen bezet hebben zijn daardoor niet alle parkeerplaatsen benut. Daarnaast is een systeem met handzenders, fraude gevoelig omdat het meervoudig gebruik in de hand werkt en daarmee meerdere plaatsen bezet.

De gewenste nieuwe situatie:

De beheerder/eigenaar heeft vanuit het verzoek ontvangen om de garage ten volle te benutten. D.w.z. dat er ook bezoekers en/of andere externe huurders gebruik kunnen gaan maken van de garage. Om het beheer en de toegankelijkheid te optimaliseren is één vorm van legitimatiesysteem gewenst. Kentekenregistratie heeft de uitgesproken voorkeur.

Uitgangspunten:

Appartementencomplex met x-aantal woningen
Stallingsgarage met x-aantal parkeerplaatsen (bijv. deel bewoners, extra deel vrij in te vullen)
Toegang tot garage via afsluiting (slagggboom, speedgate o.i.d.)
Verlaten van de garage afsluiting
Handzenders komen te vervallen

Omschrijving:

De kentekencamera i.c.m. het parkeermanagementsysteem van Elpar werkt zo, dat de vaste parkeerder (lees abonnementhouder/vaste gebruiker/vergunninghouder) zo min mogelijk wordt geconfronteerd met extra handelingen t.o.v. parkeren met een abonneekaart of handzender. De vaste parkeerder ervaart het parkeren als gemak, betrouwbaar en gebruiksvriendelijk!

De beheerder heeft t.o.v. de gebruikelijke invulling van het abonnement parkeren met KTH minder kosten en minder dagelijks eerste-lijns onderhoud in de zin van het uitreiken en onderhouden van nieuwe legitimatie middelen.

Het beheer wordt geminimaliseerd tot het uitdraaien van rapportages en daardoor komt er nu tijd vrij voor het bevorderen van de behulpzaamheid naar de parkeerder.

Wat daarbovenop Elpar uniek maakt is dat de kentekenplaten uit geheel Europa en de oude Nederlandse (oldtimer) blauwe niet reflecterende kentekenplaten worden gelezen! Door de speciale techniek, ontwikkeld door Elpar, heeft het Elpar systeem een unieke betrouwbaarheid en een zeer laag energie verbruik. Daarnaast is het een modern en hedendaags parkeersysteem welke wordt gekenmerkt door eenvoud en gemak maar welke daarnaast ook nog gebruikers en beheerders vriendelijk is in het dagelijks gebruik. Bovendien dient het systeem te zijn voorzien van een eenvoudig en toegankelijk softwarepakket.

Bedrijvengids Geplaatst door
Xpark

Xpark

H.J.E. Wenckebachweg 80, 1114 AD  Amsterdam-Duivendrecht

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.